710
Незрівнянне відео дівчини з проблемною шкірою занурить в інтернет. Не сховайтеся за тоннами макіяжу!
Дівчина з ім'ям Em Ford - це краса блогер з проблемною шкірою. Але вона приховує її недоліки так вміло, що ніхто не здогадувався про них. Один раз, Em вирішив провести експеримент і почати розміщувати фотографії в Instagram без макіяжу і з ним. Після того, як на неї з'явилися сотні образів, дівчина зробила відео. Вперше переглядав понад 1,5 млн разів на YouTube. Познайомитися з цією метою, щоб переконати всіх жінок, які вони красиві. Не потрібно сумніватися. Ви не повинні судити інших за зовнішнім виглядом.
Люди писали Вбудьте образи про обличчя без макіяжу і з прищами.
Вона отримала понад 100 000 негативних коментарів.
Ми вирішили провести експеримент і показати, як думки інших і соціальних мереж впливають на наше сприйняття себе.
р.
Р
У відео вона показала негативні коментарі про її фотографії без макіяжу.
А потім вона показала мені, що вона виглядала як з макіяжом.
І навіть при нанесенні макіяжу деякі люди писав, що вона виглядала неприродно, і виглядала як лялька.
Багато людей, які прагнуть до досконалості, пристосовуючи себе до стандартів краси. І якщо ні, то люди страждають через це і дуже складні.
Ви не можете порадувати всіх. Кожна людина красива сама. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
www.youtube.com/watch? v=WWTRwj9t-vU
Люди писали Вбудьте образи про обличчя без макіяжу і з прищами.
Вона отримала понад 100 000 негативних коментарів.
Ми вирішили провести експеримент і показати, як думки інших і соціальних мереж впливають на наше сприйняття себе.
р.
Р
У відео вона показала негативні коментарі про її фотографії без макіяжу.
А потім вона показала мені, що вона виглядала як з макіяжом.
І навіть при нанесенні макіяжу деякі люди писав, що вона виглядала неприродно, і виглядала як лялька.
Багато людей, які прагнуть до досконалості, пристосовуючи себе до стандартів краси. І якщо ні, то люди страждають через це і дуже складні.
Ви не можете порадувати всіх. Кожна людина красива сама. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
www.youtube.com/watch? v=WWTRwj9t-vU
20 пухнастих пуховиків, які можуть розтопити найхолодніші серця. Я вдарив. й
13 Життя листівки на Iron Feminine Logic Truthful і гуморний!