559
Коли вона дала шматочок піци на вагабонд, вона не мала ідеї, що перед нею. . й
Коли люди перестануть думати про себе, є трохи більш добре в світі, що зберігає нас в безпеці. Можливо, ця фраза є невеликою плутаниною і не всі згодні з ним, але ця стаття я вирішила розпочати цей шлях. Ми часто забуваємо, що в оточенні інших людей. Ми відштовхуємо кожен день в транспорті, коли ми йдемо на роботу, але ми робимо це якось на машині, не повністю розуміючи, що є люди навколо, тому що ми думаємо в цьому моменті про абсолютно абстрактні речі. Але іноді потрібно лише подивитися, побачити звичайні люди вашого міста або села, зрозуміти, що вони теж мають свої проблеми, а деякі з них мають більше, ніж ви. Сьогодні видання. Зігенно.cc. Він хоче розповісти вам історію про те, як є ще люди, які можуть бачити проблеми інших. . й
Французький туристичний Карін Гомбо прогулявся чоловіком і 15-річним сином в Нью-Йорку. Вона помітила бездомного чоловіка, що слухається через одну з травних банок, підійшов до нього і запропонував йому шматочок піци з нею. й
Через кілька днів співробітник готелю, де Карін проживав місцеву газету. Що здивувати жінку, коли вона побачила себе на фото. Але не було кінця, тому що "трамп" до якого Карін дав свою піцу, був актором Річардом Гере.
Фото: Thenypost
Карін каже: "Я запитав мене, - Що в сумці?" Я сказав, що це була піца, вона була холодною, але ви її з'їсти. Він подякував мені і побажав, що Бог захистить мене.
У той факт, що Карін був на множині нового фільму «Прорив на бездумності». Мар Gere грає важливу роль в ній. Карін не визнав його на всіх, але в пам'яті всього набору вона залишить свого роду і чистою людиною.
Як ви бачите, іноді важливо помітити інших людей. І хоча цей раз Карін не допоміг бездомної людини, її дія все ще робить вас вірним, що є більш хороші люди в світі, ніж ви думаєте. . й
Поділитися з друзями
за допомогою igenno ru
Французький туристичний Карін Гомбо прогулявся чоловіком і 15-річним сином в Нью-Йорку. Вона помітила бездомного чоловіка, що слухається через одну з травних банок, підійшов до нього і запропонував йому шматочок піци з нею. й
Через кілька днів співробітник готелю, де Карін проживав місцеву газету. Що здивувати жінку, коли вона побачила себе на фото. Але не було кінця, тому що "трамп" до якого Карін дав свою піцу, був актором Річардом Гере.
Карін каже: "Я запитав мене, - Що в сумці?" Я сказав, що це була піца, вона була холодною, але ви її з'їсти. Він подякував мені і побажав, що Бог захистить мене.
У той факт, що Карін був на множині нового фільму «Прорив на бездумності». Мар Gere грає важливу роль в ній. Карін не визнав його на всіх, але в пам'яті всього набору вона залишить свого роду і чистою людиною.
Як ви бачите, іноді важливо помітити інших людей. І хоча цей раз Карін не допоміг бездомної людини, її дія все ще робить вас вірним, що є більш хороші люди в світі, ніж ви думаєте. . й
Поділитися з друзями
за допомогою igenno ru
11 оптичних ілюзій, які довели, що найголовніше не можна побачити з очей . .
20 пухнастих пуховиків, які можуть розтопити найхолодніші серця. Я вдарив. й