780
11 оптичних ілюзій, які довели, що найголовніше не можна побачити з очей . .
Пам'ятаєте пам'ятну літературну роботу Малого князя? Тепер одна з головних ідей цієї філософської парабіля є те, що ви не можете бачити найважливіше з ваших очей. Я вже давно дізнався про те, що лежачи на око, яка втратила причину. Як заспівати в відомій пісні, примарно все в цьому світі. Красива обгортка не гарантує, що цукерки будуть смачними.
Цей божевільний візуальний прийом, нарешті, переконайте вас, що ви не можете довіряти очі 100%. Ці 11 міркування оптичних ілюзій зроблять вас, поки ви нарешті розумієте трюк. Просто мозок вибуху!
Я думав, що хлопець був поганий. . й
доб. 2
Вирощування людей.
Зачекайте хвилину. Що?
, Україна
Я ніколи не зміг зрозуміти, що магія. . й
Я просто плутаний!
42167618
Я сказав, що це переміщення!
О, це старий, але дуже крутий трюк.
Чудова маска.
Я, що має сенс. й
Може бути, я повинен замовити деякі окуляри, так що я можу бачити краще.
Яка частина комплекту магія?
1 999 р.
Моя самооцінка знизилася після перегляду цих оптичних хитрощів. Як ви поясните, що? Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Поділіться цими оптичними ілюзіями з друзями.
за допомогою igenno ru
Цей божевільний візуальний прийом, нарешті, переконайте вас, що ви не можете довіряти очі 100%. Ці 11 міркування оптичних ілюзій зроблять вас, поки ви нарешті розумієте трюк. Просто мозок вибуху!
Я думав, що хлопець був поганий. . й
доб. 2
Вирощування людей.
Зачекайте хвилину. Що?
, Україна
Я ніколи не зміг зрозуміти, що магія. . й
Я просто плутаний!
42167618
Я сказав, що це переміщення!
О, це старий, але дуже крутий трюк.
Чудова маска.
Я, що має сенс. й
Може бути, я повинен замовити деякі окуляри, так що я можу бачити краще.
Яка частина комплекту магія?
1 999 р.
Моя самооцінка знизилася після перегляду цих оптичних хитрощів. Як ви поясните, що? Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Поділіться цими оптичними ілюзіями з друзями.
за допомогою igenno ru
Він вирішив не витрачати гроші на оренду. І це те, що сталося. . й
Коли вона дала шматочок піци на вагабонд, вона не мала ідеї, що перед нею. . й