Чим більше ви даєте, тим більше ви отримуєте. Увімкнути відбиття Мудрого на живлення подарунка.

Свята Скрипка вчить нас, щоб дати без очікування. Це право. Але для того, щоб дати, потрібно щось подарувати. Неважливо, що або скільки ви... З якою душею ви це робимо. Після чого закон Всесвіту починає діяти, який обіє весь Всесвіт. Ви даєте навіть трохи, і Всесвіт обов'язково буде винагородити свою геносильність. Якщо ви думаєте про те, що ми говоримо про всесвіт і поділитися з вашим сусідом просто, щоб викинути поле, ви знаєте, що цей трюк не працює. Тільки даючи щось з серця, ми отримуємо сто або навіть тисяч разів більше.

Вишуканий з книги «Сім Духовні закони Успіху» про силу дарів допоможе зрозуміти цю правду в повній мірі. Виявляється, що все дуже просто, тільки вам не потрібно пропустити. Для всіх. . й

Якщо ви познайомитеся з кимось, ви можете безглуздо надсилати їм благословення, побажати їх щастя, радість і більше сміх. Цей вид німого даючи має велику силу.

Один з речей, які я дізнався як дитину, і що я навчаю своїх дітей, ніколи не приходять до будь-якого будинку порожніх, ніколи не приходять до будь-якого без подарунка.

Ви можете сказати: "Як я можу дати іншим особам, коли я не віддаю себе зараз? й

Можна додати квітку. Один квітка.

Ви можете зробити замітку або листівку, яка говорить про те, як ви відчуваєте про людину, яку ви прийшли, щоб побачити.

Р

Ви можете оплатити комплімент.

Ви можете принести молитву. . й

Зробіть рішення про те, де ви йдете, що ви бачите. Чим більше ви даєте, тим більш впевнено ви отримуєте чудотворну операцію цього закону. А коли ви отримуєте більше, ваша здатність дати ще більше.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Ми втратимо нічого, тому що наша сутність є чистою потенційністю і нескінченними можливостями.

Ми всі багаті. Якщо кожен може навчитися давати і дати, а не rake в своїх кишенях, хороший світ буде достатньо для нас. Проблема бідності автоматично зникне. Поділіться цими неймовірно мудрими думками з друзями.

www.labirint.ru/books/403756/