543
Її син був поєднаний з слуховою допомогою. Але вона надихнула її, щоб мати велику ідею!
У дитинстві дуже легко заробити ряд комплексів. Діти не завжди контролюють себе і іноді можуть бути надзвичайно насильними, тому якщо дитина не схожа на всіх інших, це простіше, щоб вони були самотніми, ніж виділятися з натовпу. Нещодавно я почула історію, що одночасно, Marvel створив спеціальний супергерой, який зношує слухову допомогу. Цей персонаж був названий Блаким Сером, і з цим пристроєм, він чув людей, які зателефонували йому за допомогу. Не хочу носити слухову допомогу, тому що супергерої не зношуються.
Сьогодні історія дещо схожа на історію супергеро. Маленький хлопчик Фредді має проблеми слуху, але не хоче носити слухову допомогу, тому що він засвоюється іншим дітям. Але його матері визнали . й
Фредді не чує повністю в одному вусі і має проблеми з іншими. . й
Мости Фредді, Сара Івермі, вирішили зробити слухові засоби, які діти будуть любити.
"Я думав багато дітей по всьому світу не хочу носити слухові засоби і відчував, як я мав допомогти їм", - говорить Сараг.
Sarah створює пристрої, які діти люблять.
доб.
"Нехай мій син любить носити цю машину, тому що він виглядає дійсно класно. й
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. З Сараєм вдалося допомогти багатьом дітям піклуватися про своє здоров'я і не хвилюватися про те, що вони не люблять своїх однолітків. Якщо вам сподобався цей сюжет, покажіть друзям і знайомим про нього.
за допомогою igenno ru
Сьогодні історія дещо схожа на історію супергеро. Маленький хлопчик Фредді має проблеми слуху, але не хоче носити слухову допомогу, тому що він засвоюється іншим дітям. Але його матері визнали . й
Фредді не чує повністю в одному вусі і має проблеми з іншими. . й
Мости Фредді, Сара Івермі, вирішили зробити слухові засоби, які діти будуть любити.
"Я думав багато дітей по всьому світу не хочу носити слухові засоби і відчував, як я мав допомогти їм", - говорить Сараг.
Sarah створює пристрої, які діти люблять.
доб.
"Нехай мій син любить носити цю машину, тому що він виглядає дійсно класно. й
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. З Сараєм вдалося допомогти багатьом дітям піклуватися про своє здоров'я і не хвилюватися про те, що вони не люблять своїх однолітків. Якщо вам сподобався цей сюжет, покажіть друзям і знайомим про нього.
за допомогою igenno ru
Шановні друзі! 20 неймовірно щирих порад від наймолодших про любов
Це те, що відбувається, коли ви витрачаєте занадто багато часу онлайн. Сильна громадськість!