Шановні друзі! 20 неймовірно щирих порад від наймолодших про любов

«Трут говорить через рот дитини», навіть якщо ця народна мудрість вже зношена до отворів, вона ще не втратила його значення. Незважаючи на свій молодий вік, діти іноді дають таку річ, що куди піти до батьків. Маленькі філософи, на відміну від дорослих, все одно думають незвичайно і здатні в парі міцних слів не тільки дарувати правду, але і дати хороші поради своїм предкам.

Ось 20 прямих і неймовірно сердечних порад від найменших про найбільше почуття світу: любов. Здається, що в сімейних справах, які розуміють, напевно, не гірше дорослих!

1,1 км Побачити більше часу, ніж в роботі. Данила, вік 7.

499 р.

2,2 км Подаруйте вашій дружині компліменти, як красиво вона, навіть якщо вона виглядає гірше сьогодні. Влад, вік 7.

3. У «Не забудьте ваше ім'я дружини, бо це може бути погано». Аня, 8 років.

577397

4. У "Не болить когось, що ви любите." Антон, 8 років.

5. Умань «Дізнайтеся, як поцілунати добре і вашій дружині забудуть, що ви не прийняли сміття». Таня, вік 6.

6. Жнівень Якщо ви сказали, що ви любите мене, будь ласка, ніколи не змініть свій розум знову. Любов не ваш телевізор дистанційно. Коли ви занурилися, ви не можете переходити на інший канал. Наташа, вік 9.

7. Про нас Якщо словінг є складним, як навчатися читати іноземною мовою, я, ймовірно, проходжу. З тих пір, як це займе занадто довго. Ваня, вік 7.

8. У «Любов охоплює тебе як лаваша. Неважко втекти. Арсен, вік 9.

9. Навігація «Найперше, ви відчуваєте себе, як стрілка, яка вразила тебе прямо в серці. Але потім вона спрощує. Рома, 8 років.

10. «Не знаю, як це відбувається. Але я почув десь, що це все залежить від того, як ви запах. Саме тому дорослі люблять бути парфумованими. Лена, 9 років.

11. «Любов є найважливішим у світі. Але я теж люблю футбол. Джордж, 8 років.

12. «Коли я закінчив дитячий садок, я буду шукати дружину». Євген, вік 5.

13.00 р. «Все, як правило, лежить на першому етапі, щоб переконатися, що вони не пропускають можливість піти на другу дату». Саша, 10 років.

18418 р.

14. «Любо, коли людина з фракками зустрічає іншої людини з фракками». Аліна, 5 років.

15.00 р. Коли мова йде про моркву, я отримую головний біль. Я просто дитина зараз. Я не хочу цих проблем. Вася, 7 л

Р

16.00 р. «Якщо люди зустрілися довгий час, хлопчик повинен запропонувати руку і серце дівчини. Він повинен сказати, "Ми будемо разом, поки смерть не беремо нас частиною, або принаймні до тих пір, поки у нас є діти, і ми отримуємо розлучення." Юлія, 9 років.

17.00 р. «Що всі хлопці без головного мозку. Ви повинні працювати, щоб знайти розумний і хороший. Анджеліна, 10 років.

18 років «Щоб бути єдиним... Потрібно змінити діапери і все. Якщо я одружився і маю дітей, я зателефоную мамі, щоб приїжджати за каву і змінити діапери моєї дитини. Христина, 10 років.

19.00 р. «Любов - це приплив, але я все ще хочу спробувати це один день». Андрій, вік 9.

20. «Я люблю тебе, де ви прихуєте. Я ховала з неї, так як я був 5, але дівчата знайшли мене самі. Леша, 8 років.

Деякі поради є просто цікавим. Діти – це магазин мудрості та позитивності. У нас є багато вчитися! Дізнайтесь про те, що любов з друзями. Можливо, ваша дитина дає ще краще перли. Скажіть про них у коментарях про соціальні медіа.

за допомогою igenno ru