710
13 найрозкішніших басейнів з усього світу Почуйте собі VIP за хвилину!
Літо в повному гойдалці. Я сидю в фаршировані чотири стіни і я думаю, що це буде хвиля десь і шишка в кришталево чистої води. Я не можу, я хочу піти на відпочинок! Після того, як ви, ймовірно, чекали влітку, як манна з неба. А замість того, щоб інвестувати в капітальні ремонти, я хотів би провести його на гарному відпочинку. Тепер, замість бджільництва в пуш-басейні, вам доведеться сидіти на зламаному троху, але з ремонтом.
Якщо не кожен може жити красиво, то не можна забороти мрії красиво! Я знаю губу не туман, але хто в їх правому розумі відмовляється від такого блаженства? Це 13 найрозкішніших басейнів світу. Уявіть себе в центрі кожного з цих зображень. Тільки один погляд на всю цю розкіш, щоб відчути важливу людину!
Приватний особняк - Мауй, Гаваї
Фото: Імгур
Jade Mountain Spa Resort - Сент-Люсія, Карибські острови
Samui, Таїланд
Hotel Katikies - Санторіні, Греція
3898099 р.
Готель Hacienda Uayamon - Мексика
Приватний особняк - Cincinnati, Огайо
1975554р.
Убуд Хонг Сади - Балі, Індонезія
Hotel Conrad Maldives Rangali Island - Мальдіви
Крит, Греція
р.
Готель Марина Bay Sands - Сінгапур
р.
The Golden Nugget Hotel - Лас-Вегас, Невада
р.
Фото: Golden Nugget Hotel
Приватне проживання - Нью-Йорк
Hotel Cambrian - Adelboden, Швейцарія
Р
Не життя, але небо! Ви лежите в басейні, п'яте якийсь коктейль, подивіться на мальовничі краєвиди і ворог переповнить вас: «Життя красива у всіх його проявах, погана її!» Я мріяв. Я збираюся купити ліпокер завтра. Відкрийте для себе ексклюзивні басейни. Сонце не погано!
за допомогою igenno ru
Якщо не кожен може жити красиво, то не можна забороти мрії красиво! Я знаю губу не туман, але хто в їх правому розумі відмовляється від такого блаженства? Це 13 найрозкішніших басейнів світу. Уявіть себе в центрі кожного з цих зображень. Тільки один погляд на всю цю розкіш, щоб відчути важливу людину!
Приватний особняк - Мауй, Гаваї
Jade Mountain Spa Resort - Сент-Люсія, Карибські острови
Samui, Таїланд
Hotel Katikies - Санторіні, Греція
3898099 р.
Готель Hacienda Uayamon - Мексика
Приватний особняк - Cincinnati, Огайо
1975554р.
Убуд Хонг Сади - Балі, Індонезія
Hotel Conrad Maldives Rangali Island - Мальдіви
Крит, Греція
р.
Готель Марина Bay Sands - Сінгапур
р.
The Golden Nugget Hotel - Лас-Вегас, Невада
р.
Фото: Golden Nugget Hotel
Приватне проживання - Нью-Йорк
Hotel Cambrian - Adelboden, Швейцарія
Р
Не життя, але небо! Ви лежите в басейні, п'яте якийсь коктейль, подивіться на мальовничі краєвиди і ворог переповнить вас: «Життя красива у всіх його проявах, погана її!» Я мріяв. Я збираюся купити ліпокер завтра. Відкрийте для себе ексклюзивні басейни. Сонце не погано!
за допомогою igenno ru
11 смішних карток, які допоможуть вам не турбуватися про дрібниці. Зробіть життя простіше!
Цей висівок зумів їздити на лугу! Це дійсно пара.