4-річної дитини на весілля фото викрали маму і захопили всіх гостей на обличчі. й

Нещодавно в Knoxville, Tennessee, Michelle Hall та її коханця грали шикарне весілля. Це був день і їх свято. Тим не менш, родзинка заходу була 4-річної Андерсон – дочка Мішель. Вона відіграла роль дівчинки в її мамі весілля. Яка дитина в середині свята запам'ятається гостям протягом тривалого часу!

Під час традиційного весільного фото з нареченою і нареченою Андерсон не плутався і вирішив прийняти приклад з її матері. Дівчина щедро присудила поцілунку до охоронця весільних кілець прямо перед об'єктивом камери. Дитина захопила власну матір'ю і просто застрягти інших на обличчі!

Фотоальбом Лея Бульгар. Дівчина все ще сповнена емоцій: Я збирав гостей на офіційне весілля фото і, як звичайно, попросив наречену і наречену поцілунати. З Андерсон викликав себе наречену в будь-який день, вона думала, що я звернувся до неї і зробив що я запитав. У зв'язку з тим, що кожен сміхався до сліз! Андерсон звичайно зробив день. . й

"Чому я обожнюю свою роботу - я документую моменти, що ці люди будуть переживати і знову за роки свого життя", - говорить Лея. О, Андерсон повинен бути пишним для дівочої фривольність перед майбутнім чоловіком. Хоча, хто знає, можливо, її брифед буде це досить житель весільних кілець. Скажіть цю смішну історію друзям.

за допомогою igenno ru