581
Які японські студенти під час перерви перевищують всі очікування. Смачний!
Японці, як завжди, є одним кроком попереду світу, навіть в здавалося б, немов У той факт, що багато сучасних японських школярів звикли малювати на чорному дошці під час перейменування. Це виросло рівень порожнього веселощів – діти почали вдосконалюватися в мистецтві малювання і створювати реальні твори мистецтва за допомогою звичайного крейда.
Для чогось заохочуємо ініціативу студентів, виробника класичних дощок - Ничигаку - провела змагання з найкращого крекінгу. Студенти попросили створити малюнок на будь-якій темі: види спорту, поп-ідолів, героїв аніме, тварин. Результати перевищили всі очікування! Чи можна пофарбувати крейдою так?
Філософські мотиви
Як гарна мозаїка!
Що про панди?
Морське королівство
Зрозуміло, що це чудовий варіант!
Сюрреаль міжсперсія
5 сантиметрів на другий
718762
Цікаво, скільки часу він зазвичай бере студентів на одному з цих полотен? Я думаю, що не всі, навіть найдосвідченіший художник, може зробити таку роботу, що можна сказати про дітей. Поділіться цими шедеврами крейда з друзями. Ми любимо!
kokubanart.nichigaku.co.jp/
Для чогось заохочуємо ініціативу студентів, виробника класичних дощок - Ничигаку - провела змагання з найкращого крекінгу. Студенти попросили створити малюнок на будь-якій темі: види спорту, поп-ідолів, героїв аніме, тварин. Результати перевищили всі очікування! Чи можна пофарбувати крейдою так?
Філософські мотиви
Як гарна мозаїка!
Що про панди?
Морське королівство
Зрозуміло, що це чудовий варіант!
Сюрреаль міжсперсія
5 сантиметрів на другий
718762
Цікаво, скільки часу він зазвичай бере студентів на одному з цих полотен? Я думаю, що не всі, навіть найдосвідченіший художник, може зробити таку роботу, що можна сказати про дітей. Поділіться цими шедеврами крейда з друзями. Ми любимо!
kokubanart.nichigaku.co.jp/
Этотые Этотые и Этоцые и Этоцые и этоцые и этоцые и Этоцые и Этоцые и Этоцые и и этоцые и и этоцые и и Этоцые и и Этоцые и и Этоцые и и и и этои и и и и и и и и и и и и и и и этоеносции и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и это А взамен он позрілий жито...
Коли ця людина побачила цуценя, він діяв як реальний герой!