Этотые Этотые и Этоцые и Этоцые и этоцые и этоцые и Этоцые и Этоцые и Этоцые и и этоцые и и этоцые и и Этоцые и и Этоцые и и Этоцые и и и и этои и и и и и и и и и и и и и и и этоеносции и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и это А взамен он позрілий жито...

Що ви знаєте про крокодили? Звичайно, це бродійний предатор, який не знає пітливість. Вони також мають дуже сильний прикус. Якщо ваша рука потрапила в щелепи крокодила, то краще залишити його в якості сувеніра, вона все одно не вийде. Вважають, що крокоди не мають емоційних насадок. Багато людей підняли крокодил і думав, що вони можуть отримати разом з ними, але рано або пізно, хижакатора працювала в будь-якому місці. А сьогодні історія ще більш неймовірна. . й

Хлопець назвав Чито завжди допомогло тваринам, тому що він відчував себе натурою. Він знайшов поранений крокодил і спробував його вилікувати. За 3 роки свого життя Чого досягла того, що він хотів. Похо ще любить Чито і завжди раді бачити його.

Чито каже: "Похо не біжить мене, бо він поважає мене." Він любить його, коли я їду в воду і пропускає його, коли я не приїжджає. . . ?

На жаль, похо вже загинув старість. Він був похований з великою відзнакою, майже як чоловік. Це був величезний удар для Чито, але ми сподіваємося, що він завжди буде підтримуватися неймовірним почуттям, що виник між людиною і холоднокровним рептилією.

Якщо ви доторкнулися цієї історії, обов'язково підкажете друзям про це за допомогою соцмереж.

за допомогою igenno ru