Він був постійно нещасливим до того, як він загубився в неї. Неймовірно чарівний мультфільм про любов.

Я впевнений, що люди думки про те, що найважливіше у відносинах значно відрізнятися. Я вірю, що головне - доповнювати один одному гармонійно. Тоді ваші сильні сторони компенсують слабкі сторони вашого партнера, і навпаки. Я не знаю про вас, але принаймні я згоден з Майклом Бідсером та Мікеленом Кувоном, який створив мультфільм «Джінсі Дженкінс і Удачливий Лу». Символи анімації - хлопець і дівчина, яка живе в Сан-Франциско. Він постійно нещасливий, і назавжди не відходить від неї. Вони дуже втомилися від неї, але один день вони зустрічають. Немає діалогу в мультфільмі, але здається, зробити це ще більш зрозумілим. Я не скажу нічого іншого, подивіться на себе. й

Карикатура дуже солодка і добра, і найголовніше, легко знайти моральність в ній: що ви, є ще людина десь, що доповнює вас ідеально і з ким ви будете щасливі. Поділитися з друзями за допомогою соціальних медіа. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!

за допомогою igenno ru