8 Фотографій, які змусять вас перекинути телевізор Це не більше дітей, але реальні зомбі. й

Діти, як ви знаєте, принести своїх батьків не тільки радість, але і багато неприємностей. Адже ці маленькі неприємності потребують очей і очей, і це дуже втомно. Оскільки крім няні, є багато важлива домашня робота. Так багато батьків віддають перевагу не відволікатися від своїх дітей, сидять дітей перед телевізором. Потім діти повністю всмоктуються в телевізійній картині, поведи спокійно, не доторкнутися нікому і не турбувати всіх. Тільки час від часу протерти їх тканиною від пилу і годувати їх ложкою, кажучи: «Чука, курча, ковтати». А потім є ідеальний ідилл в будинку!

По суті, телебачення не так корисно, як це може здатися. Коли діти сидять перед синім екраном протягом годин, він схильний до здоров'я. Відомий фотограф Донна Стівенс вирішив привернути увагу батьків до цієї проблеми і взяв серію фотозйомок «Ідіот Box». Ці фотографії показують лицьові вирази дітей, які тривалий час провели перед телевізором. Після ознайомлення з цими портретами ви відразу розумієте, що ім'я «зомбі коробка» надана телевізору не випадково.

Хлопчик від цього світу.

. . й

Це хреп.

Вона дивиться телевізор, як хіпнотизований кролик на боби обмежений.

Я відразу хочу викинути зомбі поле.

Дівчина виглядає як лялька з дефектом заводу.

На обличчі немає інтелекту.

О, мій Бог, як старий вона?

Р

Такі фотографії більш корисні, ніж будь-яка пропаганда. Після того, як ви бачите ці обличчя, ви ніколи не залишите дитину, сидячи поруч з телевізором протягом години. Сім'я з цим записом ваших друзів, щоб вони дуже часто відірвали свого малюка від «безкоштовної коробки».

www.donnastevens.com.au/