Ці два продали все, взяв кота і зробив щось, що багато хто з нас може тільки мріяти. . й

Щоб змінити своє життя, потрібно почати змінювати декорацію. Ця пара колись мріяла про подорожі. Однак мрії можуть залишатися мрії, якщо пара не взяла вирішального кроку. Продаються всі свої володіння, купили катер, і 11 серпня 2011 р. вони побігли. З тих пір вони не тільки жили мрії, їх життя те, що вони мріяли про нас.

Після того, як час, назад в минулому, 32-річний Мат і Джессіка Джонсон, як і всі люди свого віку, мали стабільні роботи з досить хорошим матеріальним доходом. Метт працював дилерським менеджером та Джессікою в якості експерта з закупівель. Але це не достатньо для нього і її. Вони відчували, якби вони занурилися в атмосферу збирання їх міста. Іонсони вирішили не мріяти, але робити те, що вони бажали у своїх снях. Пара навіть приніс улюблену коту ім. Георгія. У цей час три мандрівники відвідали більше 16 країн, в тому числі Багамські, Ямайка, Куба і Перу.

«Так, можливо, наше життя були втіленням американської мрії. Не відрізнявся від життя інших: ми закінчили вищу школу, одружилися, а потім купили будинок нашої мрії, отримали перспективну роботу з гарним кар'єрним зростанням. Ми провели вихідні перед телевізором. Але раптом це сталося, щоб нам було потрібно змінити щось, Matt і Jessica сказати. Шукайте, скільки життя змінилася!

По суті, все почалося значно раніше, наприкінці літа 2007 року, на берегах озера Мічиган.

Потім Метт побачив вітрильник і сказав, що він мріє одного дня, що йде на поїздку так.

р.

Він сказав: "Jessica, ми можемо зберегти гроші і купити собі інше місце, або ми можемо просто витрачати, що гроші, щоб купити човен." Що б ви віддаєте перевагу?

«Ми погодилися, що краще провести літню подорож», – розповідає Джессіка.

У червні 2011 року, коли ми зрозуміли, що ми хотіли б наші поїздки останні п'ять років, ми продаємо наш будинок. У липні ми кидаємо наші роботи, продаляли наші автомобілі і готові йти на круїз.

У 2012 році пара забрала Ґорґі з ними.

Георгі насолоджувалися поїздкою.

«Я думаю, що цей круїз по всьому світу мав позитивний вплив на відносини з Маттом», - сказав Джонсон.

«Коли щось йде неправильно, ми не можемо, не затягуючи карель, залиште будинок і перейдіть на прогулянку. Ми вирішуємо проблему мирно прямо тут і прямо зараз. й

Георгі люблять сидіти на палубі і дивитися рибу.

«Ми не хотіли б бути такими божевільними людьми, які відкидають свої мрії до пенсії, а потім, з одного боку або іншого, забули про них. й

Матовий і jessica відкрити Georgie може плавати, коли кішка потрапляє на борт біля Grand Cayman.

«Якщо ми не взяли одного вирішального кроку до нашої мрії, ми б проживали заміром, нудним життям. й

«Я не можу уявити, як ми пережили таке життя. й

р.

Чи можна зробити такий сміливий стрибок в невідомому? Як ви можете побачити, іноді даючи все, отримує вам набагато більше в поверненні. Повідомляйте своїх друзів про цих двох сміливих чоловіків. Може бути один з них завжди мріяв про це, але він не віддав дива курка в ас.

www.facebook.com/pages/MJ-Sailing/353920244632372