ТОП 11 країн світу з найкращою медицина в світі Ось де не страшно хворіти!

Так буває, що люди періодично хворіють, і вони повинні піти в лікарів. Навіть якщо ви ведете здоровий спосіб життя, деякі хвороби або травми можуть вплинути на вас. . й

Рівень медицини в різних країнах світу дуже відрізняється. Я дивую, що це найкращий? Редакція Зігенно.cc. Я підготувала для вас рейтинг країн з найбільш видатними медичними показниками. Багато чинників були враховані при складанні рейтингу: тривалість життя, поєднання відмінних приватних і державних медичних послуг, вартості лікування та інших компонентів, які вплинули на показник. Напевно, позиція багатьох країн, представлених не здивує вас, хоча деякі місця можуть здаватися несподіваними. В цілому, у вас є країни з найкращою медицина в світі.

11. Швеція
Як ви знаєте, Швеція має відмінну екологію, але все добре з медицини тут. 97% всіх медичних витрат носяться державою, і громадяни оплачують тільки решту. Уряд не фінансує стоматологічну допомогу своїм громадянам, але дітям до 19 років надається безкоштовне стоматологічне обслуговування.

10. Швейцарія
Середня тривалість життя Швейцарії станом на 2012 рік склала близько 83 років. І слід зазначити, що рівень охорони здоров’я не відігралось в останню роль. Більшість послуг охорони здоров'я покриваються урядом, і тільки дроби самі громадяни, кожен з яких обов'язково повинен мати охорону здоров'я.

ТОП 11 країн світу з найкращою медицина в світі Ось де не страшно хворіти! рр.

9. Навігація Південна Корея
У країні було прийнято єдиної системи охорони здоров'я, яка забезпечує справедливу та рівну медичну допомогу всім мешканцям країни без винятку. Крім того, держава регулярно виділяє кошти для боротьби з забрудненням навколишнього середовища. Вважають, що екологічні проблеми є основними причинами захворювань у громадян.

ТОП 11 країн світу з найкращою медицина в світі Ось де не страшно хворіти! , Україна

8. Австралія
Про 75% векселів охорони здоров'я в Австралії відшкодуються урядом. Решта кварталу покривається приватним медичним страхуванням. Для швидкої допомоги в країні є окрема плата. Стоматологія і оптометрія також залишаються на плечі громадян, але малозабезпечені мешканці можуть використовувати субсидії.

7. Про нас Італія
В Італії добре організована система охорони здоров'я. Це змішана загальноприйнята система. Середня тривалість життя італійців становить 82 років. Всі операції для італійців, незалежно від клініки, безкоштовні. Крім того, будь-яка невідкладна допомога не вимагає витрат, навіть від незаконних переселенців.

ТОП 11 країн світу з найкращою медицина в світі Ось де не страшно хворіти! р.

6. Жнівень Іспанія
Місцеві медичні працівники виділяються спеціальною грамотністю та освітою, до молодшого медичного персоналу. Якщо за рецептурою призначався ліки в клініці, держава сплачує більшість його вартості.

5. Умань Німеччина
Німецькі лікарі визначаються контракти з страховими компаніями, і отримують інвестиційні прибутки від держави. У всьому світі, ймовірно, чули про рівень місцевих лікарів.

1115976

4. У Ізраїль
Охорона здоров'я є фундаментальним правом людей Ізраїлю. Система охорони здоров'я регулюється державою. Технічне обладнання медичної галузі є одним з кращих в світі, а компетентність лікарів і медсестер не викликає проблем. У нас все частіше приходять медичні тури. . й

3. У Японія
Як найефективніші системи охорони здоров'я, Японія базується на універсальному медичному страхуванні. Крім того, японські люди часто отримують додаткові приватні страхування при подачі заявки на роботу. Бездоганні і незрівняні люди звільняються від медичних зборів. Вони обробляються державними субсидіями.

2. Сінгапур
У цій країні як державні, так і приватні клініки однаково ефективні, тому ми не змогли її відмітити. З точки зору медико-санітарної допомоги громадяни Сінгапуру можуть бути зараховані.

1,1 км Гонконг
Несподіваючий лідер, медична система Гонконгу, як Сінгапур, є однаково ефективним як у державних, так і приватних секторах. Крім того, Гонконг має один з найнижчих ставок смерті немовлят у світі, але тривалість життя місцевих громадян може бути загиблим. Разом з тим, вона робить Гонконг кращими ліки в світі.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів. Тепер ми знаємо, куди навчимося спочатку. Нарешті, ми хочемо, щоб ви не були хворими і якомога більше, щоб зв'язатися з лікарями, але в той же час ви можете поділитися цим матеріалом з друзями.

за допомогою igenno ru