Він повинен вибрати між дівчиною і собакою. Вибір був очевидним йому. . й

Будь-які відносини в собі є важкою роботою і постійними компромісами з обох сторін. Але іноді третя сторона взаємовідносин, вплив якого не можна ігнорувати. Це випадок, який ми хочемо розповісти про сьогодні. . й

Вже чотири роки було прийнято рішення про те, щоб вони брали свої стосунки на новий рівень. Але виявилося, що його подруга не завадить собаку Оцен, ім'я якого Моллі. В результаті хлопець дав ультиматум. Він повинен позбутися від улюбленого собаки. Одержень, без спадкоємців, зробив наступне оголошення:

Габаритний зображення

Подаруйте мені.
"Мій подруга не схожий на мій собака Моллі. Так мені потрібно знайти свій новий будинок. Вона має благородну кров. Мені було 4 роки. Не дуже навчається, але подобається грати в ігри. Власник товстого волосся, тому вимагає додаткового догляду. Вона любить доглядати. Він спить, коли я працюю і робить шум вночі. Займіть тільки найдорожчі страви. Він ніколи не познайомить вас у двері. Не вкусити, але регулярно влаштовує різні шкірні покриви. Якщо хтось хоче, що мій 30-річний і самолюбний подруга, відчуйте її, тому що собака і я не хочу її більше! Про нас

Через кілька днів отримайте оголошення, додавши, що дівчина була відправлена розробникам (парентам), і він і Моллі шукає нову подругу.

Такі неординарні оповідання приймуть увагу у всьому світі. Якщо Götzen був правильним, і для обговорення, ви можете поділитися цією статтю з друзями!

за допомогою igenno ru

Категории

Смотрите также

Новое и интересное