25 Фрукти Ви не можете подивитися без посмішки я не можу вірити, що це може рости!

У школі ми всі вчимо, що люди перетворилися з мавпи, і що мавпи перетворилися з простих тварин. А що ми не маємо художнього з рослинами, і людські дерева знаходяться тільки в роботах Толкеня. Але деякі з знахідок в ліжку відкидаються сумніви на праві Дарвіна. Морква може виглядати як чоловік, томат може виглядати як качка, так і полуниця може виглядати як молитва.

Редакція Зігенно.cc. Я приготував для вас вибір фото смішних овочів і фруктів, в яких можна виявити багато живих істот. Природа мала великий час створення цих смішних фруктів!

Полуниця виглядає як курка.

гарбуз може зробити не тільки перевезення, але і гусей.

р.

Морква на вечірці.

р.

Перець терифікований, що ви збираєтеся його їсти.

Дочка томата. Візьміть його і покладіть його у ванній.

Цей гарбуз навіть не потрібно різати на Хеллоуїн. Вона виглядає як дракон вже.

Сова яблуко.

Картопля схожа на овець.

Радішна модель позує художника.

79758079

Брокколі чітко попереджають нас щось.

Морква йде в тренажерний зал.

персик teddy.

Пробігаються редиски.

Огірок качка купує в ставку.

7326797

Полуниця мута.

«Ви сидите з колінами навколо вас, десь на краю Всесвіту. Гей, будь-який живий? ?

р.

Поведінка, ведмедя!

297290

Знайомтеся з баклажанами.

Цікаво, що розмір взуття це редискові зноси?

Любов-морква.

Томатний характер від Angry Birds.

Ще один птах від Angry Birds, тепер цибуля.

Перець пікантний.

Миша полуниця виглядає з вікна.

Як це? Як це?

Як ви можете побачити, навіть в магазині локери ви можете знайти щось смішне. Ви просто повинні мати задоволення настрою і гарну уяву. І, звичайно, камера для того, щоб захопити ці смішні фрукти і показати нігажу іншим людям. Ви не можете подивитися на ці фотографії без посмішки. Зробіть ваші друзі щасливими і поділитися ним.

за допомогою igenno ru