29 коротких, але неймовірно точне поради, щоб полегшити життя Використовуйте його для здоров'я!

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Ви оточені простором варіантів розвитку долі. Не несе відповідальності за скаргу на інших осіб або обставин. Ви пишете сторінку за допомогою скрипта вашого життя. Здавалося б, ви прочитали багато про це, навіть не помилитеся неприписними законами долі для правди. Але іноді важко прийняти, що якщо у вашому житті щось відсутні, це результат ваших думок. Я мій власний ворог? У мене є всі ці труднощі в житті? Не сниться щастя? Ви, мій друг, зосереджувався занадто багато пізно на що ви не хочете. Спробуйте перейти до того, що ви хочете з усім серцем, і лікуйте життя трохи простіше. Дестини цукерки виготовили вам кошик кислих лимонів? Зробіть їх лимонадом! Не варто додавати цукор... Це ще простіше! Життя буде легше, якщо ви бачите його.

Це 29 коротких порад, які допоможуть вам встановити ваші думки на правій хвилі. Використовуйте його для здоров'я!

1,1 км Завжди орієнтуватися на позитивні емоції – це полегшує життя.

2,2 км Не запустіть гроші на задоволення.

3. У Почати життя. Не починайте підготовку до життя в майбутньому.

4. У

183751

5. Умань Вчимося сказати «Так що»: «Мама не любила мене». - Так що? "Я не можу назвати себе успішним." - Так що? "Я досягав успіху, але я все одно." - Так що?

6. Жнівень Покажіть мені, що вам подобається.

7. Про нас

8. У Проблемою чоловіка є тільки в голові.

9. Навігація Я не розумію. Про нас

10. Насолоджуйтеся кожним днем.

11.

12. Якщо ви хочете зустрітися, запрошуйте мене.

13.00 р. Пам'ятайте, що ви не знаєте нічого.

14.

15.00 р. Якщо ви хочете щось, запитайте.

16.00 р. Пам'ятайте, що ніхто не кине вам нічого.

17.00 р.

18 років Спробуйте не сперечатися.

19.00 р. Довіртеся не ваших обіцянок, але ваші почуття.

20.

499 р.

21. Якщо ви хочете бути зрозумілими, поясніть.

22. Подбайте про те, що ви тримаєте.

23.

24. Не біжить.

25. Не дайте: Успіх у житті – це тривалий термін експлуатації.

26.

27. Якщо ви хочете жити, дізнайтесь одне: щоб прийняти речі, як вони і прийняти себе як ви.

28. Ви є великим виробником проблем. Просто розумійте, що і всі раптові проблеми зникнуть.

29.

Зрозуміємо, скільки проблем ми створюємо самі. Ви можете змінити щось. Зауважте ці корисні поради та поділитися позитивом з друзями.

за допомогою igenno ru

Категории

Смотрите также

Новое и интересное