Вона тільки 9 років і вже зробила більше, ніж багато дорослих у всьому житті. . й

Коли я поїдаю людей, які кажуть, що вони занадто молодий, щоб зробити щось велике, або що вони не мають сили, засоби або можливості, я відразу ж цитую цю маленьку дівчину з величезним серцем. Її назва - Hayley Fort. вона тільки 9 років, але завдяки великій дитячій ентузіазмії і, можливо, трохи наївна віра в чудеса, вона могла зробити щось, що багато дорослих не буде дратувати. У такому юному віці це мило істота, щоб допомогти вам зробити більше, ніж ми зробили в нашому житті.

Цей час відпочинку дівчини відрізняється від того, як її однолітків витрачають час. Ця маленька дівчина проводить її вільний час, створюючи мобільні притулки для бездомних і зростаючих овочів.

З дитинства вона показала співчуття для бідних людей. Один день, коли вона була тільки 5 років, вона попросила мамі купити його бутербродом.

З тих пір мама Халі підтримає своїх намірів і допомагає їй в благодійних заходах.

Звісно, Fort family не будує хору для бездомних, але ці маленькі будинки допомагають втекти від погоди і відчувати себе, як бог за босом.

Р

Кожен будинок коштує трохи Хайлі і її мама близько $300.

Батьки нададуть свою дочку всім, що вона потребує і дають їй деякі поради, але для самої частини вона ручить все себе.

«Невірно, що в сучасному світі є люди, які не мають даху над головою. Я думаю, що кожен повинен мати місце для виклику додому, Haley - сказав він.

Цього року вона вирощувала 113 кілограми овочів, будують 12 притулків і купують тони туалетно-гігієнічних виробів для тих, хто потребує.

Хто може допомогти Haley шляхом придбання її речей на Amazon або внесення пожертв на GoFundMe.

Любов є дуже потужною силою. Якщо вона не була для любові, ця 9-річна дівчина не могла це зробити. Ваші друзі повинні знати реальні герої. Не забудьте розповісти їм про цю маленьку, але неймовірно хорошу дівчину.

за допомогою igenno ru