841
У ролях фільму «З Дука на світ» від 19 років. Сальма Хайк все ще красиві!
Роберт Родрігез фільм Від Дука до Dawn вже давно став культом. Фільм був знятий в 1996 році з сценарію від Quentin Tarantino, який написав його на основі ідеї Роберта Курцмана. Історія двох харизматичних роббер, які ховаються з поліції, разом з хостами в вечері, виграли багато глядачів. На першому заході, а також отримав нагороду за найкращий прорив року. Не дивно, тому що вона була дуже якісною, а тема вампіра завжди перемішувала кров і привертала увагу. 19 років. Скільки акторів, які відіграли основні ролі в цьому фільмі, можна судити з цього вибору фото.
Роберт Родрігез - режисер фільму.
3610Р. 4200Р.
Куентін Тарантіно виглядає ще раз.
Salma Hayek ще красива жінка.
Незрівнянне сіре волосся надає шарм Джорджа Клоню і не зменшує його привабливість в очах шанувальників.
Фред Вільямсон виглядає так, що він молодший роками.
Том Савіні не змінив форму своєї бороди в 19 років.
Не важко вірити, що обидва фотографії показують Danny Trejo.
Seda Harvey Keitel перемістила підлогу.
Ернест Ліу в своєму прем'єрі.
Р
зовнішні зміни Juliette Lewis видно на голий очей.
р.
Чич Марин позбавив від зайвої рослинності на обличчі.
Деякі з цих акторів навряд чи змінилися назовні. Але в своїх кар'єрах за останні 19 років відбулося багато цікавих речей. До речі, в 2014 році було знято рекомендацію фільму «Від Дука до Світу». Він був серією з однойменним титулом, скриптом якого був написаний Робертом Родрігузом. Після перегляду цих зображень я хочу подивитися фільм. Якщо у вас є таке бажання, поділитися цим матеріалом з друзями.
за допомогою igenno ru
Роберт Родрігез - режисер фільму.
3610Р. 4200Р.
Куентін Тарантіно виглядає ще раз.
Salma Hayek ще красива жінка.
Незрівнянне сіре волосся надає шарм Джорджа Клоню і не зменшує його привабливість в очах шанувальників.
Фред Вільямсон виглядає так, що він молодший роками.
Том Савіні не змінив форму своєї бороди в 19 років.
Не важко вірити, що обидва фотографії показують Danny Trejo.
Seda Harvey Keitel перемістила підлогу.
Ернест Ліу в своєму прем'єрі.
Р
зовнішні зміни Juliette Lewis видно на голий очей.
р.
Чич Марин позбавив від зайвої рослинності на обличчі.
Деякі з цих акторів навряд чи змінилися назовні. Але в своїх кар'єрах за останні 19 років відбулося багато цікавих речей. До речі, в 2014 році було знято рекомендацію фільму «Від Дука до Світу». Він був серією з однойменним титулом, скриптом якого був написаний Робертом Родрігузом. Після перегляду цих зображень я хочу подивитися фільм. Якщо у вас є таке бажання, поділитися цим матеріалом з друзями.
за допомогою igenno ru
Цей хлопець створює щось незаймана. Його божевільне взуття дивовижна для леді Gaga!
У ролях фільму «З дука до дачі» після 19 років. Сальма Хайк все ще красиві!