Ці фрази відомі навіть тим, хто не жив у СРСР! 18 котирування від нашого старого фільму.

Багато людей в повсякденному житті використовують казки різних відомих людей, а також цитати з улюблених книг або фільмів. Деякі люди не люблять це, тому що вони вважають, що таким чином людина приховує свою сутність і відсутність власної думки. Особисто я вірю, що цей стиль спілкування принаймні означає, що людина тримає в свідомості величезну кількість цитат і в потрібний час використовує право. Сьогодні видання. Зігенно.cc. Я вирішив зробити невеликий вибір котирування з радянських фільмів, які вкрай занурилися в повсякденному житті. Вони використовуються навіть тим, хто не любить радянські фільми, тільки ці фрази стали частиною нашої мови. Звісно, ми не змогли вставляти всі крилаті вирази в один матеріал, тому ми орієнтувалися тільки на власний смак. Але ми вирішили дати можливість почути ці фрази як вони звучать в оригінальному режимі. . й

Алмазний арм.
Котирування з цієї плівки використовуються регулярно, а також, хто не сказав:

Або щось схоже. . й

Це класичний!

Кавказька в'язниця, або Нові пригоди Шурік
Якщо ви не знаєте, це насправді означає «загадувати смерть». й

Для всіх випадків. .

Правда, ви не можете сперечатися. . й

«Москва не вірить у сльози».
Я чув цю цитату регулярно від мого дядька на кожній родині пікнік. . й

Точка повинна бути струнена. . й

Ви не можете додати нічого до цього. . й

"Посуд автомобіля"
Євген, як завжди, блискучий!

Несухований Папанов і великий кінець спілкування!

На час. . й

Іван Васильович Васильович змінює свою професію
фраза: рїсђрѕсђрѕс‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚рёрѕс‚р°с‚р°с‚рёрѕс‚р°с‚р°с‚р°с‚рёрѕсѓс‚рёрѕсѓс‚рёрѕсѓс‚рёрѕс‚рѕс‚рμс‚рμсђсђс‚рѕсѓс‚рёрѕсѓс‚с‚с‚рѕс‚рѕс‚с‚сѓс‚рѕсђрѕс‚рѕс‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚рѕсѓс‚с‚с‚с‚с‚рѕсђрѕс‚рѕсђрѕсђрѕсђрѕсђрѕсђрѕсђрѕсђрѕсђрѕсђрѕс . й

У собаку й поліції прибули, щоб хтось скаржався. . й

Заморський ікра, що всі пам'ятають!

"Операція Ю та інші пригоди Шурік"
Випадкові фрази!

Я пам'ятаю перед кожним іспитом в моєму житті! А ти?

Ностальгія. . .

Ці фрази будуть використовуватися людьми протягом тривалого часу, тому що радянське кіно було кохано для декількох поколінь і буде оцінено наступними. Якщо вам подобається наша колекція, то, звичайно, поділіться своїми друзями, нехай вони також запам'ятовують класики!

за допомогою igenno ru