19 "люкі" які, безумовно, менше, ніж ви І ви сказали, що це був поганий день.

Чи ви отримуєте на виворітній нозі? З самого ранку ви вийшли з рук? Чи не концентрувати на головній мові? Чи відповідав останню солому? Якщо ви відчуваєте себе краще, хтось ще гірший. Ці хлопці, безумовно, не можна назвати фаворитами фортуни. Не на користь їх. Від стаканчика їм вдалося пити все. Але це була остання солома. . й

Це 19 фотографії, які, просто, шукаючи їх, викликати повне жаху. Не так щасливий!

Ви можете відмовитися від сніданку сьогодні. .

Всі Тепер я не на поїздках!

Оопс, він був настільки близьким до виграшу.

Потрібні чоловіки, жінки, жінки, чоловіки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, чоловіки, жінки, жінки, жінки, чоловіки, жінки, жінки, чоловіки, жінки, жінки, жінки, чоловіки, жінки, жінки, жінки, чоловіки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, чоловіки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, ...

Це те, що закон означає відповідальність.

р.

Це крутий!

Ви не можете заздрити цей хлопець.

Він не піклується більше. . й

І мій мама сказав: "Не липайте ніс, де не варто."

Щоб покласти його злегка, поганий удачі. й

р.

І був останній вал. й

1217718

Шукаємо, що ця механіка не повинна йти на роботу в понеділок.

фраза: рѕрѕсѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сђсѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚с‚сѓс‚с‹с... . й

Не чашку ранкової кави. На день вистачить навігація!

Саме тому ми знову пообігаємо.

«Я входжу в вхід і отримай ключ, але ключ не підходить. Що це таке?

Приходьте!

Забіг виживання.

Саме так вона жіноча дружба. й

Я не хочу бути в туфлі тих щасливих. Однак, якщо я був в тій же ситуації, я б не мав вибору, але для його лікування з трохи заліза. Можливість сміятися на собі дуже цінна. Покажіть ці хреп-знімки до ваших друзів, які до останнього часу розглядаються самі втрати.

за допомогою igenno ru