33 висловлювання сердистих провідників. Інтелектуальне зловживання культурними людьми.

З-за кордону, здається, що провідники є найбільш культурними людьми, які не тільки болять мухи, але і не говорять погані слова. Тим не менш, всередині маестро може захопити реальні шторми пристрасті. Природно, вони не дозволяють собі бути глибокими. Але вони можуть так витончено і непомітно висловити свою невпевненість, що вона діє набагато ефективніше, ніж одяг.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!

Залишилось лише три решетари!

Якщо ви граєте в першу цифру, як це знову, я вбити вас все в свою чергу, захопивши вас, послужите час, а потім отримайте новий оркестр!

Не пропустіть свій талант!

Жіночий хору! Сінг з мозку.

Якщо це мій, я використовував цей wand, щоб ви відновили повітря в тілі!

Кількість барів, або очей може змінитися, але цифри не роблять!

Мендельсохна повинна бути відтворена без Мендельсонізму.

Ви не боїтеся піти в другий розділ? Дякуємо за розуміння. В іншому випадку пролетарі витримали і помочили всю тебе на обличчі за таку гру!

Алта, де ви йдете? Я хочу там щось пристойне.

Не заплутайтеся з п'яти чоловіком!

Спробувати себе! У мене є враження, що ви все ще в музичній школі не пояснили напрямок потоку повітря в ротанті!

Грати фортепіано, як я мертвий!

Шукайте одну око на вечірці і два на мене!

Я пообіцяю вам роботу в обході, і я особисто зустрінемося з копсами і бандиками, щоб тримати вас безпечно. Але я не можу ваучитися пасерами.

Ви повинні захопити один одного так багато, щоб грати так!

Якщо у вас є кілька напоїв і не поспішайте.

Покажіть мені, не сором'язливі? Вам краще руйнувати повітря, ніж це гарне місце в Adagio!

Ви повинні прийняти цей шматок з молоком вчителя!

Я розповім вам, що ноти - ви будете дуже дивувати.

У вас є дуже красиві, міцні руки. Поставте інструмент і заплутайте з ним, не скуштуйте музику!

Я знаю, що ти мій. Тепер подумайте про те, як мені потрібно лікувати.

Приїжджайте додому і грайте так, щоб ваша родина може грати. . й

Я буду зупинятися всі обряди і з сьогоднішнього дня я починаю навчити вас любити, якщо не мене, то принаймні музика!

По-друге, я хочу, щоб грати, як це на вашому похороні!

Р

Стоп-зірки на декольте флейти, немає нот, ваша партія знаходиться на плейпіті!

Приїжджайте до своєї дружини і відправляємо дружину. Як можна спати з такою нерегулярною людиною?

Ви граєте все так знайомо, якби випити з Прокоф'єва особисто!

Хлопці, це кокoo звук, не підхід ворожого літака!

Замість саксофона, потрібно мати ланцюжок, що називається Friendship. Таке звучання, більше грошей!

Чому б ви не знали, як труба відрізняється від піонерного рогу?

Це не симфонічний оркестр, ви не можете приховати в натовпі, ви повинні грати чисто!

І якщо хтось відіграв підробку, то головне - встигнути подивитися на сусіда з репроачами.

Я не маю на увазі музику, як ви!

Якщо ви не можете уникнути одягу, то вам потрібно пересуватися розумно, витончено і красиво, як робити провідники симфонічного оркестру! Дізнайтесь, як правильно виражати емоції всередині.

за допомогою igenno ru