527
Власники цього будинку не змогли продати його протягом 3 років. Причина дуже смішна!
Як ви знаєте, наші люди можуть стати смішними географічними іменами. Але, виходить, Сведи не за нами. На території Снорслида не вдалося продати будинок 3 роки, оскільки він знаходиться в районі Снорслида. Ця назва не означає нічого, і, звичайно, не плутайте нас. Більш того, я розповім вам, що Snorr є ім'ям відомого Viking, і lida означає гору. Крім того, місцеві ріелтори стверджують, що вони не можуть продати будинок через його не дуже хороший стан. Але насправді є ще одна причина, і ви зрозуміли, що якщо назва цього місця перекладається російською мовою.
У одному перекладі імена звучить як «Пенісвагіна». Люди просто не хочуть жити в Пенсільванії. . й
Сім'я Фукбі, яка володіє будиночком, навіть захотіла змінити ім'я площі, але Інститут мови та фольклору для неї. Так вони хочуть тримати людей, які хочуть купити цей будинок. Якщо вам подобається цей сюжет, покажіть друзям і знайомим про нього.
за допомогою igenno ru
У одному перекладі імена звучить як «Пенісвагіна». Люди просто не хочуть жити в Пенсільванії. . й
Сім'я Фукбі, яка володіє будиночком, навіть захотіла змінити ім'я площі, але Інститут мови та фольклору для неї. Так вони хочуть тримати людей, які хочуть купити цей будинок. Якщо вам подобається цей сюжет, покажіть друзям і знайомим про нього.
за допомогою igenno ru
Діти попросили, хто їх бабуся були. Відповіді дитини неспішно!
Цей пара на велосипеді є Правда про те, що любов exists!