16 дивних проблем з шкільними підручниками. Логіка не має нічого спільного з ним.

Шкільні свята в повному гойдалці. Всі завдання і вправи давно погодні з дитячих голів, що дають можливість комп'ютерних ігор і активного відпочинку. Але іноді завдання, запропоновані шкільними підручниками, так дивні, що неможливо забути їх. А ще їх авторів не ретельно композувати тексти, або вони самі задають мету розвитку почуття інтуїції у дітей. У будь-якому випадку поточні студенти не завадять. Ну, ті, хто вже закінчив школу, можуть зачепити себе, спостерігаючи цей веселий вибір матеріалів з навчальних посібників.

Що найцікавіше - що думають про пень. . й

Я думаю, що я не можу прочитати ні.

Я сподіваюся, що не всі уроки так сумні в цій школі.

Р

Я не знаю. . й

Якщо ви не хочете, не хочете.

Немає часу, щоб пояснити.

Весь час! Я хворий?

Дивний. Дуже дивний.

Що сталося в Катя?

Думаю про це. . й

Я страшний. й

Автор цього тесту має деякі мутістичні тенденції.

Чому у вас є ще більше хлопчиків?

З того, як автор занадто ледачий в винахід.

Я ніколи не думав, що в точних науках все вирішується інтуїцією.

Ця книга є прикладом як не писати.

Р

Доброго дня! Деякі з цих підручників не могли лише загадувати мене, але навіть відлякати мене. Тим не менш, що у мене є кримінальні ситуації, або як дівчина перетворилася в хлопчика на шляху до школи. Я сподіваюся вчителям в сучасних школах гумористичні про ці помилки, і їх учнів показані цими типограмами, що світ не ідеальний і кожен в ньому має право зробити помилки. Якщо ви знайшли ці фотографії, поділяйте їх своїми друзями.

за допомогою igenno ru