447
Це ніколи не станеться сучасним дітям! 14 труднощів кінця минулого століття.
Недавно, я був захоплений думати, що діти, народжені в 2008 році, скоро буде йти в школу. Я не знаю про вас, але в той момент я відчув як динозавр. А потім я думав, що це діти так багато, щоб дізнатися в цьому житті, але найголовніше, я збираюся зробити багато речей, які ми думали, були повсякденними і базовими, і вони ніколи не збираються розуміти.
Я думаю, що один день, 50 років відтепер, в Що? Де? Коли? вийняти аудіо касет і олівцем і попросіть цінителів, щоб вгадувати в хвилину, як ці об'єкти підключені. Сьогодні видання. Зігенно.cc. Я приготував для вас ностальгічний вибір, який навряд чи буде розумітися новим поколінням. Ми почнемо з уже зазначених елементів.
Яке означалося, що втратити єдину шиферу. . й
Я шукаю правильний диск для годин. . й
А потім вийшов, що гравець не прочитав його.
Пінбол був відтворений в реальному житті.
Комп'ютер може малювати такий каскад.
Вам потрібно прокидати рано, щоб подивитися улюблений фільм.
Цей напис періодично зданий вірним!
Пісні нестерпно довгі.
Це страшне повідомлення!
Або телефон або інтернет.
р.
Візьміть відеозйомку, щоб отримати ще одну.
Колесо, яке було втрачено.
Подолання пучка папок, щоб потрапити направо!
Ми щиро сподіваємося, що вам сподобався наш збір і з нами занурився в атмосферу минулого. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.
за допомогою igenno ru
Я думаю, що один день, 50 років відтепер, в Що? Де? Коли? вийняти аудіо касет і олівцем і попросіть цінителів, щоб вгадувати в хвилину, як ці об'єкти підключені. Сьогодні видання. Зігенно.cc. Я приготував для вас ностальгічний вибір, який навряд чи буде розумітися новим поколінням. Ми почнемо з уже зазначених елементів.
Яке означалося, що втратити єдину шиферу. . й
Я шукаю правильний диск для годин. . й
А потім вийшов, що гравець не прочитав його.
Пінбол був відтворений в реальному житті.
Комп'ютер може малювати такий каскад.
Вам потрібно прокидати рано, щоб подивитися улюблений фільм.
Цей напис періодично зданий вірним!
Пісні нестерпно довгі.
Це страшне повідомлення!
Або телефон або інтернет.
р.
Візьміть відеозйомку, щоб отримати ще одну.
Колесо, яке було втрачено.
Подолання пучка папок, щоб потрапити направо!
Ми щиро сподіваємося, що вам сподобався наш збір і з нами занурився в атмосферу минулого. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.
за допомогою igenno ru
Це ніколи не станеться сучасним дітям! 14 труднощів кінця останнього століття.
Коли ви фотографуєте магію... 17 фото, знятих в потрібний час!