Цей хлопець був занурений хлібом. В кінці його листування з магазином викинув Інтернет!

У місті Вбивнаворт біля Ньюкасла, нещодавно був відомий своєю гідністю листування з місцевим супермаркетом «Моррісони». Купивши нарізаний хліб для сендвічів, який виготовляється прямо в хлібопекарні в магазині, Девід Векер був заміщений з нерівномірними скибочками, які він вирішив скаржитися на це незадовільне свято. На сторінці Facebook супермаркету «Моррісони» опубліковано клопотання про вихід. Однак скарги Девіда Укера були дуже життєрадісними, а відповідь співробітників магазину також не позбавлена почуття гумору. Зігенно.cc. Я вирішив публікувати цей лист.

Перший лист Девіда Укера:

Моррісони! Послухайте мене! Чи можна почути мене? У нас! Недавній, я був відставлений вашими продуктами. Переглянути на малюнку! Я отримав ці два скибочки хліба виготовили. Що я бачив мене шоковані. Що я відхилений, як кажуть нічого!

Як ви думаєте, що джентльмен може зробити хороший сендвіч? Ці шматки хліба розрізають рясно і безцінно!

Пропоную, я сімейний чоловік, тому моя дружина працює в кулінарії. Ваш хліб подрібніть її до ядра. Він прийшов до мене в відчайдушності, "Ой мій Бог, Давид! Шукайте цей хліб! Він товстий на одній стороні і тонкий на інший. Як зробити сендвіч з цього?

Взяв багато зусиль, щоб заспокоїти її вниз. Але мені довелося відволікти її з чимось яскравим і радісним. І я не готовий до цього стану справ. Я не маю свого власника, який не піклується про якість своїх сендвічів. Про нас І я заслуги і попит краще!

Я сподіваюсь, що ви усвідомлюєте свою провину і виводимо відповідні висновки. В іншому супермаркеті, який продає кращі продукти. Наприклад, в найближчому магазині фермера.

Я з нетерпінням чекаю результатів дослідження.

Відповідність Моррісона не довгалось:

Привіт, Давид! Ми щиро сподіваємося, що скандал у вашому будинку має дещо і спокій і благодатність повернулися до своєї родини. Цей невірний шматок хліба не слід вважати бутербродом. Але стане відмінним обмежувачем для дверей, які виготовляються виключно з натуральних матеріалів. Чи можете ви надсилати нам свою адресу за допомогою приватного повідомлення? Ми отримали щось для вас.

Наступного дня месенджер з'явився на дверцятах будинку Девіда Укера з двома свіжими і плавно зрізаними ловерами бутерброду. Відповідність не займе довго:

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! Молодий людина приніс мені сьогодні! Ви, хто зробив великий! Але якщо щось не виходить з цього хліба, це буде початок війни, я одягаю тебе!

Остаточний відгук від супермаркету «Маррісони»:

Ми раді, що ви отримали пакет і були задоволені ним. Ми використовуємо найновіше обладнання для виробництва хліба, щоб легендарний чоловік, як ви могли насолоджуватися його добре збереженим високоякісним сендвічом! Ми раді бачити вас знову в нашому магазині.

Саме так, як найбільш поширена дрібниця, як заварений хліб, може стати початком надихання кореспонденції між покупцем і виробником. Якщо вам подобається обмін приємними стравами, то поділитися цим записом з друзями.

Веб-сайт: www.facebook.com

Категории

Смотрите также

Новое и интересное