30 афоризмів майстра залізного Сергія Довлатов: чітко, просто, з гумором.

Російський мінімалістичний письменник Сергій Довлатов є одним з найвідоміших і читацьких письменників ХХ століття. Неймовірно він досягла такої популярності: слава прийшла після еміграції до Сполучених Штатів. Тільки в 80-х роках його твори були опубліковані в батьківщині, і відразу здобули універсальне визнання. Так що так особливий про створення Сергія Довлатова? Простота. Його персонажі – на перший погляд, звичайні люди з власними непарами і недоліками. Але це їх характерна іноді ненависна і робить їх яскравими особистостями. Авторка блискуча в одному: він не судить одного і навчає ніхто. Не існує «добрих» героїв. Цей випадок є відносним. Ця правда життя зробила просе Довлатов, а котирування його творів – афоризми.

1,1 км

2,2 км Є болючий момент в розмові з жінкою. Ви даєте факти, аргументи, аргументи. Ви звертаєтесь до логіки та загального сенсу. Тексти пісень, а це означає: І раптом ви знайдете, що вона капелюхує звук вашого голосу.

3. У Любов, дружба і повага не так пов'язані як звичайна ненависть чогось.

4. У Пристойний чоловік - це той, хто не любить речі без задоволення.

5. Умань Більшість людей знаходять нерозчинні ті проблеми, розчин яких вони не задоволені.

6. Жнівень

7. Про нас Люди не люблять чесного, але доброго. Не брав, але емпатія. Не принциповано, але при цьому. Іншими словами, неприпустимо.

8. У Хто я? Там, вчений, американський, хауф, євр, іммігр...

9. Навігація Гроші не приваблюють жінок. Не автомобілі або ювелірні вироби. Не ресторани і дорогий одяг. Не потужність, багатство і елегантність. Що робить чоловіка потужним, насиченим і елегантним. Сила, до якої одні з них наділені і якісно позбавлені інших.

10. Все моє життя я продув через шпигунське скло і чудеса немає музики. А потім я дивився на тромбоне, і я здивував, що я не міг бачити ситу.

11.

12. Ми нескінченно спрощений комрад Сталін, і, звичайно, для причини. І ще хочу запитати, хто написав чотири мільйони заперечень?

13.00 р. Що ще, але самотність досить. Грошові кошти, не скажуть, швидко, невдовзі ніколи. . й

14. Значить жити з чоловіком, який не залишає богослужіння. . й

15.00 р. Я прогулявся і думав світ невинності. Маднес стає нормою. Норма дає вам відчуття чудеса.

16.00 р.

17.00 р. Любов для молодих людей. Для військового персоналу та спортсменів... Це набагато складніше. Не любимо більше, це доля.

18 років Редактор був непоганим. Звичайно, доки він став жорстоким і сердитися.

19.00 р. Я тільки дим, коли я пишу. Я пишу весь час. Багато людей помилково думають, що я диму.

20. Я був відхилений, тому я пішов. Або ж він залишився.

21. Немає більшої трагедії для чоловіка, ніж повна відсутність характеру.

22. Я відрахував гроші, не виходячи з моєї кишені.

23.

30 афоризмів майстра залізного Сергія Довлатов: чітко, просто, з гумором. , Україна

24. Я не поділю людей на позитив і негативно. І літературні герої, ще більше. Крім того, я не впевнений, що в житті, злочин неминуче слідувати за податком і подразненням. Ми працюємо.

25. Чоловік чоловікові, що-небудь. Залежно від обставин.

26. Зайдіть, коли ви зателефонуєте. Якщо ви не назвали. Найкраще, коли ви зателефонуєте, і ви не йдете.

27. Сім'я, якщо ви можете вгадати звук, який миття в душі.

28. «Життя красива і дивовижна!» відповіла Комраду Маяковського напередодні свого самогубства.

29. Не змінювався лінолеум. Я змінив мій розум, тому що світ був допущений.

30.

Як ви можете побачити, певну абсурдність, повне гумору і одночасно сумність, робить твори Сергія Довлатова так популярною. Ви любите правду про життя автора? Поділитися котируваннями з друзями - вони зачарують!

за допомогою igenno ru