571
11 автомобілів, позбавлених любові власника. Як вони навіть дісталися до автосервісу?
Я ніколи не бачив! Почати з автомобілями недосвідчених дам, які «подушили щось неправильне», і закінчуючи серйозні пошкодження автомобілів після нещасних випадків. Вони кажуть, що якщо ви добре виглядають, навіть тварини під капюшоном можна знайти. Але коли ці копії були привезені до автосервісу для ремонту, майстри просто шокували. І прийшли до своїх почуттів, вони не можуть протистояти і розмістити фотографії поломок в Інтернеті, щоб якось попередили власників вітчизняних і іноземних транспортних засобів від такої нездатної поведінки.
Ви бачили свою мінеральну воду?
р.
Я вже давно змінив нафту, чесно. й
р.
Відіграти муфту.
Моя друзі і я вирушила з міста.
Погана влада, вона не тягнеться.
р.
Я не знаю, де шум прийшов з машини.
Я просто спати в салоні іноді. Тут я зробив його м'якше.
Вентиляція.
Живий кут в повітряному фільтрі.
Це тест.
Погана удача Porsche. й
Це сумно, щоб побачити ці нещастяні механізми, які так відкриті. Після цього ставлення, що автомобілі «судно припиняють обійми» під час руху на зайнятому шосе. Не дивно, що коли транспортний засіб знаходиться в такому стані, кожен метр дороги може бути останнім. І не тільки для автомобіля, але для пасажирів, так як це може звучати. Якщо ви також здивовані таким недбалим ставленням до власної безпеки, поділіть цей матеріал з друзями в соціальних мережах.
за допомогою igenno ru
Ви бачили свою мінеральну воду?
р.
Я вже давно змінив нафту, чесно. й
р.
Відіграти муфту.
Моя друзі і я вирушила з міста.
Погана влада, вона не тягнеться.
р.
Я не знаю, де шум прийшов з машини.
Я просто спати в салоні іноді. Тут я зробив його м'якше.
Вентиляція.
Живий кут в повітряному фільтрі.
Це тест.
Погана удача Porsche. й
Це сумно, щоб побачити ці нещастяні механізми, які так відкриті. Після цього ставлення, що автомобілі «судно припиняють обійми» під час руху на зайнятому шосе. Не дивно, що коли транспортний засіб знаходиться в такому стані, кожен метр дороги може бути останнім. І не тільки для автомобіля, але для пасажирів, так як це може звучати. Якщо ви також здивовані таким недбалим ставленням до власної безпеки, поділіть цей матеріал з друзями в соціальних мережах.
за допомогою igenno ru
9 Визначте свої відносини, можливо, перейдемо в Сильний шлюб
Ці люди просто бажали позики. Що відбулося в черговий урок для них.