Для тих, хто переповнений ностальгією! 9 історій, які були в порядку речей нещодавно.

Кожен отримує ностальгію від часу. Ми вважаємо, що це було краще в старі дні. Рослина була зелена, повітря був очищувачем і людьми. Я думаю, що перше, що ми пропустили не ті часи, але просто, що наше життя було різним. Що ще може бути, якщо ми були дітьми? Звичайно, ми думали менше про життя, проблеми з дорослими і все інше. Тому життя в цілому здавалося б краще. Але незважаючи на все це, запам'ятовуючи минуле ще дуже приємно. Редакція Зігенно.cc. Я вирішив пам'ятати, що було нормально в цій країні і що може здатися дивним зараз. Отже, підбір з підвищеною ступенем дозрівання за минуле. . й

1,1 км Ми не маємо комп'ютерів, тому ми провели всі наші вільні години на відкритому повітрі в парках, лісах, озерах тощо.

р.

2,2 км У хлібобулочних випічках ми дали хліб, тістечка, булочки з кленовими руками. Подумайте про рукавички.

3. У Телевізор був величезний центр, який зібрав не тільки цілу сім'ю, але і всіх сусідів (в той час, коли він був рідкісним). За сучасними стандартами не було нічого побачити.

4. У Наші ігри відбулися на вулицях. Знаходилися величезні компанії, які грали разом. Нерідко ігри придумали на ходу. Неускладнений, але головне, весело.

5. Умань У цій країні тисячі людей відверті вендингові машини з тієї ж чашки. Приїжджайте, промийте, залийте і пийте. Періодично ці стаканчики були «розшукані» закоханими, щоб тривати.

6. Жнівень Вода п'яна з крану. Тоді вони не бояться, що може бути деяка інфекція, або, можливо, вони просто не думають про це. . й

123456наступна

7. Про нас Влітку діти відпочивали в таборах. До курорту важко дістатися, але майже всі пішли на якийсь табір сто кілометрів від будинку. Щоб бути чесним, не всім сподобалося.

8. У Вони люблять читати. Не всі, але більшість підлітків читають багато більше, ніж вони роблять зараз.

9. Навігація Радянський Союз не зрадився про майбутнє. Всім відомо, що вони мали місце десь. Хоча, щоб бути чесним, це не дає додаткового бажання вчитися.

Звісно, варто визнати, що країна була далека від ідеального, але вона пройшла найбезтурботні моменти нашого життя, тому ми завжди пам'ятаємо її солодкою посміхлістю на нашому обличчі. Повідомляйте своїх друзів про це і дайте їм пам'ятати минуле.

за допомогою igenno ru

Категории

Смотрите также

Новое и интересное