Ця чорна капсула називається русалка. Ви не знаєте, що це в ній. . й

Якщо ви знайшли гаманець, який належить до русалки, що б це було? Може бути гроші? Ювелірні вироби? Або шкаралупи? По суті, навіть якщо виключите існування будь-яких міфічних істот, ви можете тримати русалка в руках. Це назва невеликої капсули, в якій деякі види акулів і променів кладуть яйця або ембріони. «Мірамідні гнійки» чорні або коричневі за кольором, вони м'які і нагадують шкіру на дотик. Наступного разу, коли ви поїдете по одному з пляжів, ви не повинні панікувати, це просто інший новий мешканець моря.

Задоволені гаманці можуть виглядати досить залягаючі, але вони фактично зроблені з колагену. . й

Габаритний зображення

Імовірно, коли ви знайдете таку капсулу, то буде невелика надрізка на боці, що означає, що хтось вже з'явився з неї, і сама оболонка була просто перевозена на хвилі.

Капсули дуже м'які дотику і не можуть завдати шкоди всім.

Якщо виникають чотири зуба з боків, то тут роздягання променя.

І з таких капсул химерної форми народжуються роги акули малюків. Такі «гаманці» легко фіксуються на океанській підлозі, що дозволяє акулювати кулі для вирощування в відносно стаціонарних умовах.

доб.

587068

Шукайте, як слухняний хтось втратив. й

Я не знаю про вас, але вони ніколи не сказали мені про це в школі. Тепер ми знаємо трохи більше про фауну нашої планети. Якщо цей матеріал зданий цікавим для вас, то обов'язково підкажи друзям і знайомим про нього.

за допомогою igenno ru