21 розмиття від спортивних коментаторів світу. Я не можу допомогти посміхатися!

За допомогою спортивного коментатора важко працювати. Здається, що ви подорожуєте по всьому світу або просто сидите в затишній студії і поговорите про те, що відбувається там. Ви, ймовірно, ви любите, і багато людей заздрять вас. Ви не можете знайти кращу роботу. Але як один учасник цієї визначної професії поставив його: "Це легко для футболістів, щоб запустити поле, і ви повинні спробувати зробити розумний коментар щодо своїх дій." Хороший коментатор також є вболівальником, але одночасно він повинен мати можливість зберігати його надмірно емоційні нахили. І не завжди працює. На додаток, протягом багатьох годин звітності, ви повинні постійно сказати щось. Через це народжуються різні смішні фрази, які чутливі вуха досвідченого слухача відразу ловлять. Сьогодні видання. Зігенно.cc. Я приготував для вас невеликий вибір перлин, які в різні роки і в різних країнах трапилися чути любителів від представників коментаційного цеху.

5 хвилин до матчу. Оцінка ще 0-0. . .

Сьогодні в готелі Третяк втратив мило і зубну щітку, але незважаючи на це, він вийшов і відмінно захищає ворота нашої команди. . й

Штраф. Радянські футболісти побили. Подаруй! Зайдіть суддя. Суддя просить повторити.

21 розмиття від спортивних коментаторів світу. Я не можу допомогти посміхатися! р.

Тож перша половина надходить. Київські засоби втрачають. Але це не вечір. Або ж, це вечір, але годинник ще не застрягнув дванадцять, і взуття Cinderella ще не перетворилися в гарбузи. Як стати?

Кожен має комедії, пов’язані з спортом. І я їх. Як полоскати пару разів. й

Ми можемо чітко бачити, як ці два гравці постійно mate на всіх частинах поля.

Михайлович має травму, інші мають водовідведення.

Особливо відрізнялися наші дівчата шутерів. Зібрали всі конкуренти і правотворно пройшли перше місце.

Відповідник Danes підняв ногу і атаку нідерландців.

Приправа з щастям головного тренера Сведеса Ні, вона була однією з помічників, які отримали пальцем в оці. й

Суддя дивився так непристойно в погляди Бергампа, що він практично згорнув отвір у спині.

Як техніко летить бар!

Олівець Кань прокинув свої рукавички і відігравав майже голий.

... і наш форвард падає в штрафній зоні! Що говорить суддя? І судді говорить, що це досить холодно поза сьогодні і ви повинні вийти з землі.

Не скорочилося тридцять хвилин першої половини, що закінчилося, ніж тридцять-п'ят. . й

Партнери використовували Тихонов неправомірно. .

Звісно, він пішов, щоб змінити колеса. Я скажу "добро" тому що я не бачу його.

Але це не всі... Коментатор - людина, яка професійно заважає з переглядом мовлення. Бажаю всім нам більше професійних мікрофонів. . й

Поділитися з друзями та знайомими. А якщо у вас є власні спостереження за цією темою, можна сміливо публікувати їх у коментарях до цього матеріалу на сторінках соціальних мереж.

за допомогою igenno ru