21 розмиття від спортивних коментаторів світу. Я не можу допомогти посміхатися!

За допомогою спортивного коментатора важко працювати. Здається, що ви подорожуєте по всьому світу або просто сидите в затишній студії і поговорите про те, що відбувається там. Ви, ймовірно, ви любите, і багато людей заздрять вас. Ви не можете знайти кращу роботу. Але як один учасник цієї визначної професії поставив його: "Це легко для футболістів, щоб запустити поле, і ви повинні спробувати зробити розумний коментар щодо своїх дій." Хороший коментатор також є вболівальником, але одночасно він повинен мати можливість зберігати його надмірно емоційні нахили. І не завжди працює. На додаток, протягом багатьох годин звітності, ви повинні постійно сказати щось. Через це народжуються різні смішні фрази, які чутливі вуха досвідченого слухача відразу ловлять. Сьогодні видання. Зігенно.cc. Я приготував для вас невеликий вибір перлин, які в різні роки і в різних країнах трапилися чути любителів від представників коментаційного цеху.

5 хвилин до матчу. Оцінка ще 0-0. . .

Сьогодні в готелі Третяк втратив мило і зубну щітку, але незважаючи на це, він вийшов і відмінно захищає ворота нашої команди. . й

Штраф. Радянські футболісти побили. Подаруй! Зайдіть суддя. Суддя просить повторити.

р.

Тож перша половина надходить. Київські засоби втрачають. Але це не вечір. Або ж, це вечір, але годинник ще не застрягнув дванадцять, і взуття Cinderella ще не перетворилися в гарбузи. Як стати?

Кожен має комедії, пов’язані з спортом. І я їх. Як полоскати пару разів. й

Ми можемо чітко бачити, як ці два гравці постійно mate на всіх частинах поля.

Михайлович має травму, інші мають водовідведення.

Особливо відрізнялися наші дівчата шутерів. Зібрали всі конкуренти і правотворно пройшли перше місце.

Відповідник Danes підняв ногу і атаку нідерландців.

Приправа з щастям головного тренера Сведеса Ні, вона була однією з помічників, які отримали пальцем в оці. й

Суддя дивився так непристойно в погляди Бергампа, що він практично згорнув отвір у спині.

Як техніко летить бар!

Олівець Кань прокинув свої рукавички і відігравав майже голий.

... і наш форвард падає в штрафній зоні! Що говорить суддя? І судді говорить, що це досить холодно поза сьогодні і ви повинні вийти з землі.

Не скорочилося тридцять хвилин першої половини, що закінчилося, ніж тридцять-п'ят. . й

Партнери використовували Тихонов неправомірно. .

Звісно, він пішов, щоб змінити колеса. Я скажу "добро" тому що я не бачу його.

Але це не всі... Коментатор - людина, яка професійно заважає з переглядом мовлення. Бажаю всім нам більше професійних мікрофонів. . й

Поділитися з друзями та знайомими. А якщо у вас є власні спостереження за цією темою, можна сміливо публікувати їх у коментарях до цього матеріалу на сторінках соціальних мереж.

за допомогою igenno ru