Коли вихованці вже живуть в будинку, поява нового чотириногого члена сім'ї завжди є тестом для власників і тварин. Цей чудовий захід, як правило, означає, що старий друг хутра буде приділятися певній мірі меншій увагу, і чаша їжі буде поділятися з деякими невеликими малиновими. У таких випадках деякі вихованці починають відчувати ревнощі, а інші, навпаки, радіти новому другу і партнера в школі. В цілому реакції тварин важко описати за словами.
Це 20 наших молодших братів, які вперше зустрілися з новим чотириноговим членом сім’ї. Що може бути веселіше?! Все!
З нами зараз?631395 р.
Чому він спить? Я хочу грати! Всі права, всі права, всі права. Але пам'ятайте, це тільки для однієї ночі! Отримай мене з тут... хтось. . . Запобігання. Останнім часом було моє улюблене місце. . й Майстер, це не ваш цуценя більше. Це шахта. Знайти себе ще один цуценя! Фото вимагає жертви. р.
Я збив мотузку, я перекручую форель, сильний, конопля, на бідній голові.654190
Що ви не можете зробити для дітей! Сенсорні вузли. Останній тест, який вирішить долю цієї крихти. . й Не подивіться на мене, як Ленін працює на буржуазії. Друзі на першому погляді. Не скажи мені, що ви загорнуте його в рушники! Тексти пісень, а це означає: Він taco-oh-oh-oh-oh білий і пухнастий! Виживання ігор. Не для життя, але для сміятися!75360 р.
Ще один незадоволений обличчя. І радісні штани повні! Це нічого. Я пам'ятаю, що мій кіт не вийшов з шафи, коли ми приносили ще трохи хвоста в будинок. Стара людина була дійсно нервовою. Поділіться цими цікавими фотографіями з друзями. Ймовірно, їхні тварини були в аналогічній ситуації.
за допомогою igenno ru