624
20 батьків, які успішно жартували з дітьми Це смішно!
Не просте завдання. Ви постійно оточують ваші діти з любов'ю і турботою, хвилюйтеся, не спати - тільки так, щоб вони живуть і не турбують. А потім відштовхування виростає і більше не цінує вашу турботу. Чи повинні ми бути зміщеними і сумними? Звичайно ж, ви просто повинні подивитися на нього почуттям гумору.
Ці батьки зробили задоволення від злаків своїх дітей на найвищому рівні. І якщо не за шкоду, то просто для профілактики. Ми сподіваємося, що ця колекція батьківських жартів зачепить вас. Мама і тато, тримати на!
1,1 км Боді - найкращий подарунок для чоловіка на 14 день народження.
604992 Р
Фото: myextremefamily
2,2 км Після дня народження торт, все можливе.
Фото: Синельченко Юлія
3. У Сніданок прямо з Спарти.
Фото: elen_smith
4. У На іспитах будуть чудові: батьки мотивовані.
Фото: alex_curls
5. Умань Коли батьки перукарі з гумором. й
Фото: budu_mamoy
6. Жнівень 1 квітня батьки опікують особливим способом.
Фото: gerasimova_kris
7. Про нас Мама гумористка.
Фото: elenamort
8. У Заголовок «Фетер року» присуджується до цього чоловіка, який веде захоплення хлопчика до кіно.
Фото: edgar bonilla
9. Навігація Моя дада просто зламала в приміщення з цим великим дамським кутикулом і сказав, що він був викликом для дуелі.
- Найпопулярніші ігри у світі.
Фото: ak-hdl.buzzfed.com
10. Син просто попросив за $10, до якого відповіли щедрий батько, "Офісний курс, візьміть його, він у верхньому лівому ящику комп'ютерного столу".
11. Ви не очікуєте нічого від батьків вранці. Наприклад, в мультикокері.
Фото: Darku.sha
12. Парентальний квест.
Фото: паличка
13.00 р. Дад піклується про свою дочку.
Фото: ifrizcaprice
14. Моя дочка завжди отримує D в математики. Це мобільний телефон: "У випадку B балу, розбити скло."
15.00 р. Ате злаки, "Чисте цей будиночок"
Фото: Загальні Біла Дівчина
16.00 р. Мій батько роздрукував свою картину на ковдрі. Він назвав ковдру "контрацептивний" і дав йому до сестри.
17.00 р. Ще один спосіб захистити своїх дітей.
Фото: lebedeva_viktoria
18 років Досягнення Нагорода: Нагороджений ... за видатне досягнення в очищенні цієї дамської ванної кімнати та спальні. й
р.
19. - Ви пропустили тушку! Не збивайте або кільце дверного полотна. Можна спати в патіо. Сьогодні я дам там ковдру.
20. Розтоплення для чистоти.
Фото: кіптиця
Ці батьки не мають проблем з гумором. Я просто кажу одне: діти весело і дисципліни під контролем. Як зробити ваші батьки весело і ваших друзів? Поділитися в коментарях, це буде цікаво знати!
за допомогою igenno ru
Ці батьки зробили задоволення від злаків своїх дітей на найвищому рівні. І якщо не за шкоду, то просто для профілактики. Ми сподіваємося, що ця колекція батьківських жартів зачепить вас. Мама і тато, тримати на!
1,1 км Боді - найкращий подарунок для чоловіка на 14 день народження.
604992 Р
Фото: myextremefamily
2,2 км Після дня народження торт, все можливе.
Фото: Синельченко Юлія
3. У Сніданок прямо з Спарти.
Фото: elen_smith
4. У На іспитах будуть чудові: батьки мотивовані.
Фото: alex_curls
5. Умань Коли батьки перукарі з гумором. й
Фото: budu_mamoy
6. Жнівень 1 квітня батьки опікують особливим способом.
Фото: gerasimova_kris
7. Про нас Мама гумористка.
Фото: elenamort
8. У Заголовок «Фетер року» присуджується до цього чоловіка, який веде захоплення хлопчика до кіно.
Фото: edgar bonilla
9. Навігація Моя дада просто зламала в приміщення з цим великим дамським кутикулом і сказав, що він був викликом для дуелі.
- Найпопулярніші ігри у світі.
10. Син просто попросив за $10, до якого відповіли щедрий батько, "Офісний курс, візьміть його, він у верхньому лівому ящику комп'ютерного столу".
11. Ви не очікуєте нічого від батьків вранці. Наприклад, в мультикокері.
Фото: Darku.sha
12. Парентальний квест.
Фото: паличка
13.00 р. Дад піклується про свою дочку.
Фото: ifrizcaprice
14. Моя дочка завжди отримує D в математики. Це мобільний телефон: "У випадку B балу, розбити скло."
15.00 р. Ате злаки, "Чисте цей будиночок"
Фото: Загальні Біла Дівчина
16.00 р. Мій батько роздрукував свою картину на ковдрі. Він назвав ковдру "контрацептивний" і дав йому до сестри.
17.00 р. Ще один спосіб захистити своїх дітей.
Фото: lebedeva_viktoria
18 років Досягнення Нагорода: Нагороджений ... за видатне досягнення в очищенні цієї дамської ванної кімнати та спальні. й
р.
19. - Ви пропустили тушку! Не збивайте або кільце дверного полотна. Можна спати в патіо. Сьогодні я дам там ковдру.
20. Розтоплення для чистоти.
Фото: кіптиця
Ці батьки не мають проблем з гумором. Я просто кажу одне: діти весело і дисципліни під контролем. Як зробити ваші батьки весело і ваших друзів? Поділитися в коментарях, це буде цікаво знати!
за допомогою igenno ru
"Не боятися." Лист від бабуся до свого новонародженого бабуся.
Божевільний або геній? Правда про найкрасивіший замок в історії людства.