937
20 картини художника Ніно Чакветадзе. Твори, які роблять душу тепліше. . й
Твори сучасного грузинського художника Nino Chakvetadze виглядають надзвичайно милими і навіть трохи наївними. Повернутися до дитинства. Як ви знаєте, ми всі приїхали звідти. Ці картини зрозумілі всім, і вам не потрібно бути великим експертом з живопису, щоб оцінити їх.
Nino сама говорить про її роботу: Ми всі вийшли з дитинства, і цей факт змушує мене знову малювати і знову те, що я переживав, що залишив позначку на душі. Я був дуже щасливим в житті: Я народилася в сім'ї, де родинні зв'язки були дуже цінними, де породи були відроджені, де всі побутові члени отримували один одному з великою повагою. Діти, як дорослі, потрібно знати про себе. й
Давайте подивимося на цю талановиту людину.
м'яч
Ніч.
Ранок
Бабця.
Садиба.
Пригоди
р.
Ангели
358250
Мистецтво
, Україна
Історія сну
р.
Реальні друзі.
Перша любов.
Прихильник.
Габаритний зображення
Сонце.
Зовні.
Відпочинок
Приват
осінній день
Габаритний зображення
Друзі.
Дружній прогулянка
Очікується.
Особисто, ці роботи роблять мене посміхатися. Вони так милі і безтурботні, що це просто неможливо протистояти. Робота Ніно Чакветадзе повинна використовуватися як антидепресанти. По-перше, поділитися цими фотографіями з друзями.
за допомогою igenno ru
Nino сама говорить про її роботу: Ми всі вийшли з дитинства, і цей факт змушує мене знову малювати і знову те, що я переживав, що залишив позначку на душі. Я був дуже щасливим в житті: Я народилася в сім'ї, де родинні зв'язки були дуже цінними, де породи були відроджені, де всі побутові члени отримували один одному з великою повагою. Діти, як дорослі, потрібно знати про себе. й
Давайте подивимося на цю талановиту людину.
м'яч
Ніч.
Ранок
Бабця.
Садиба.
Пригоди
р.
Ангели
358250
Мистецтво
, Україна
Історія сну
р.
Реальні друзі.
Перша любов.
Прихильник.
Габаритний зображення
Сонце.
Зовні.
Відпочинок
Приват
осінній день
Габаритний зображення
Друзі.
Дружній прогулянка
Очікується.
Особисто, ці роботи роблять мене посміхатися. Вони так милі і безтурботні, що це просто неможливо протистояти. Робота Ніно Чакветадзе повинна використовуватися як антидепресанти. По-перше, поділитися цими фотографіями з друзями.
за допомогою igenno ru
12 найкрасивіших міст світу. На своєму фоні Москва буде здаватися непристойно!
Сплеса адреналіну! 22 знімків людей, які приймають на роликовому узбережжі.