Що ви звертаєте увагу, коли ви читаєте книгу? Нариси автора, основні персонажі? Американський дизайнер Dina Fried вирішив звернути увагу на їжу. Ніна навіть створила власну книгу. У ній вона показує фотографії страв, які вона приготувала себе. Ці страви з'являються в різних літературних роботах.
Ніна не намагалася приготувати страву саме так, як автор показав її, за її словами, «Це набагато важливіше, що їжа передає не тільки атмосферу, а й відчуття всієї роботи». Таким чином, читач отримує можливість «забути смак авторського плану».
Команди
Зігенно.cc. Я підготував підбір роботи для тебе.
Кошеня в Ризі Джером Салінгер«Коли я ходжу в будь-яку точку, я зазвичай бере швейцарський сирний сендвіч і стакан солодового молока. Немає нічого, але молоко має багато вітамінів. й
до 1 2 3 4 5+
Груша і Лоатінг в Лас-Вегасі Hunter ThompsonВін нарізав грейпфрут на чотири шматки, потім вісім, потім шістнадцять... потім він нарізав їх на шматки. . . ?
Конспірантура Stupids від John Kennedy TooleСтоптування перед вузьким гаражем, він з великою чуттєвою насолодою занурився в себе пари рай, а бристі, що болять від його ніздрів проаналізували, каталогували, категоризують і класифікують різні запахи гарячих собак, гірчиці і мастильний.
У пошуках втраченого часу від Marcel Proust«Найприємець бісквіту пробудив нічого в мене до тих пір, поки не було його смаку; можливо, тому що я після того, як часто побачили цей торт на полицях кондитерських виробів, але не їсти, його образ залишив Combray і об'єднався зі свіжими враженнями; можливо, тому що жоден з спогадів, давно знизився з пам'яті, були застраховані, всі крихтовані; форми, в тому числі тістечка-шкарпетки, з кожним з їх строгих і цікавих складок, пробудили гострі сенсорні враження, можливо, тому що вони могли втратити свою свідомість, за допомогою яких вони втратили свою свідомість. й
до
«Під скляною шапкою» від Sylvia Plath«А потім доходить для авокадо, фаршированих крабами. Авокадо - мій улюблений фрукт. Кожна неділя, мій дід приніс мені одну авокадо, приховану в валізу під шістьма брудними сорочками і неділі комами. Він навчив мене, як їсти авокадо: вичавити товстий сік і м'якоть в глибоку пластину, а потім, змішуючи їх правильно, заповнивши порожню оболонку фруктів з отриманою начинкою.
Для вбивця мухів Лі ХарперКухонний стіл був наповнений всіма видами їжі: товсті скибочки копченої свинини, помідори, квасоля, навіть виноград.
"Moby Dick", Герман МелвіллУкраїнський переклад І. Огієнка Так ось морський суп під назвою шавлія. У деяких перекладах, замість супу з'являється варена риба.
"Oliver Twist", Карл ДікенсДля цього вони узгоджуються з водною компанією для подачі води в необмежену кількість і з агентом з торгівлі зерна для забезпечення регулярного вівсяного в помірному режимі і вирішили дати три рази на день рідкого кашу, цибулини двічі на тиждень і половину бункера на неділях.
Аліса в Wonderland від Lewis CarrollБерезень Зібрав годинник, зробляв його в чашку чаю, і знову подивився, але нічого краще, ніж повторити його зауваження, «Чому ви знаєте, було краще вершкове масло!»

р.
Дівчина з татуюванням Дракона Stig Larsson«Війшов на кухню і перетворився на кавоварку з голодом. До цього не їсти нічого за багато годин і тепер зробив себе три великі сендвічі з сиром, ікрою і вареними яйцями.

Р
На дорозі Джек Керуак«Я даю яблуневий пиріг і морозиво — так як я піднялася глибоко в Іові, він отримав краще і краще: більше пиріжок, більше морозива, більше жиру». . . ?
Гейді, або Magic Valley від Johanna Spiri«Сонце щось бульбашкове в каструлі. Стара людина провела велику частину сиру в вогонь на довгому залізному виделці і протримала його до тих пір, поки сир покривається золотистою жовтою скоринкою з усіх боків.
Отже, якщо ви шукаєте літературу з іншого кута, ви отримаєте досить цікавий проект. Якщо вам подобається ця ідея, поділитися своїми друзями та знайомими.
Веб-сайт: www.fictitiousdishes.com