Літературна гастрономія: які персонажі відомих творів мистецтва їсти.

Що ви звертаєте увагу, коли ви читаєте книгу? Нариси автора, основні персонажі? Американський дизайнер Dina Fried вирішив звернути увагу на їжу. Ніна навіть створила власну книгу. У ній вона показує фотографії страв, які вона приготувала себе. Ці страви з'являються в різних літературних роботах.

Ніна не намагалася приготувати страву саме так, як автор показав її, за її словами, «Це набагато важливіше, що їжа передає не тільки атмосферу, а й відчуття всієї роботи». Таким чином, читач отримує можливість «забути смак авторського плану».

Команди Зігенно.cc. Я підготував підбір роботи для тебе.

Кошеня в Ризі Джером Салінгер

«Коли я ходжу в будь-яку точку, я зазвичай бере швейцарський сирний сендвіч і стакан солодового молока. Немає нічого, але молоко має багато вітамінів. й

до 1 2 3 4 5+

Груша і Лоатінг в Лас-Вегасі Hunter Thompson

Він нарізав грейпфрут на чотири шматки, потім вісім, потім шістнадцять... потім він нарізав їх на шматки. . . ?

Конспірантура Stupids від John Kennedy Toole

Стоптування перед вузьким гаражем, він з великою чуттєвою насолодою занурився в себе пари рай, а бристі, що болять від його ніздрів проаналізували, каталогували, категоризують і класифікують різні запахи гарячих собак, гірчиці і мастильний.

У пошуках втраченого часу від Marcel Proust

«Найприємець бісквіту пробудив нічого в мене до тих пір, поки не було його смаку; можливо, тому що я після того, як часто побачили цей торт на полицях кондитерських виробів, але не їсти, його образ залишив Combray і об'єднався зі свіжими враженнями; можливо, тому що жоден з спогадів, давно знизився з пам'яті, були застраховані, всі крихтовані; форми, в тому числі тістечка-шкарпетки, з кожним з їх строгих і цікавих складок, пробудили гострі сенсорні враження, можливо, тому що вони могли втратити свою свідомість, за допомогою яких вони втратили свою свідомість. й

до

«Під скляною шапкою» від Sylvia Plath

«А потім доходить для авокадо, фаршированих крабами. Авокадо - мій улюблений фрукт. Кожна неділя, мій дід приніс мені одну авокадо, приховану в валізу під шістьма брудними сорочками і неділі комами. Він навчив мене, як їсти авокадо: вичавити товстий сік і м'якоть в глибоку пластину, а потім, змішуючи їх правильно, заповнивши порожню оболонку фруктів з отриманою начинкою.

Для вбивця мухів Лі Харпер

Кухонний стіл був наповнений всіма видами їжі: товсті скибочки копченої свинини, помідори, квасоля, навіть виноград.

"Moby Dick", Герман Мелвілл

Український переклад І. Огієнка Так ось морський суп під назвою шавлія. У деяких перекладах, замість супу з'являється варена риба.

"Oliver Twist", Карл Дікенс

Для цього вони узгоджуються з водною компанією для подачі води в необмежену кількість і з агентом з торгівлі зерна для забезпечення регулярного вівсяного в помірному режимі і вирішили дати три рази на день рідкого кашу, цибулини двічі на тиждень і половину бункера на неділях.

Аліса в Wonderland від Lewis Carroll

Березень Зібрав годинник, зробляв його в чашку чаю, і знову подивився, але нічого краще, ніж повторити його зауваження, «Чому ви знаєте, було краще вершкове масло!»

р.

Дівчина з татуюванням Дракона Stig Larsson

«Війшов на кухню і перетворився на кавоварку з голодом. До цього не їсти нічого за багато годин і тепер зробив себе три великі сендвічі з сиром, ікрою і вареними яйцями.

Р

На дорозі Джек Керуак

«Я даю яблуневий пиріг і морозиво — так як я піднялася глибоко в Іові, він отримав краще і краще: більше пиріжок, більше морозива, більше жиру». . . ?

Гейді, або Magic Valley від Johanna Spiri

«Сонце щось бульбашкове в каструлі. Стара людина провела велику частину сиру в вогонь на довгому залізному виделці і протримала його до тих пір, поки сир покривається золотистою жовтою скоринкою з усіх боків.

Отже, якщо ви шукаєте літературу з іншого кута, ви отримаєте досить цікавий проект. Якщо вам подобається ця ідея, поділитися своїми друзями та знайомими.

Веб-сайт: www.fictitiousdishes.com