Одного разу, кожна людина має точну точку, коли він, втратив все, стоїть окремо своїми руками вниз на дорозі, не знаючи, куди піти поруч і не знаючи, що в цьому найбільш складному моменті його життя він на порозі щось нове. Після всього, кожна обробка, по суті, початок. Еріх Марія Remarque - сказав він, що він втратив все безкоштовно. Звуки трохи абсурду, не це? Але тільки людина, яка залишається з майже нічого не може зрозуміти сутність цього повідомлення. Для того, щоб не полетіти в сумнівах, необхідно знайти надійну підтримку і сильну духовну серцевину.
Якщо ви знаєте, що відчуваєте себе в першу чергу, команда
Зігенно.cc. Хочу освоїти Вас з дуже цікавою та неймовірно корисною статтю психолога та психотерапевта Полини Гавердовської. Неповторна консультація сучасної і неймовірно чарівної жінки може стати життєздатною для вас. Я впевнений, що ці слова будуть звучати в серці!
Одного разу, коли ви усвідомите, що ви самі. Насправді, ви завжди були єдиними, але це розуміння зазвичай пізно. Жінки вмирають, чоловіки змінюються, любителі обдурити, діти виростають. Або ви залишаєте людей, тому що вони дивляться зараз. Що працює вчора. Неважливо, що відбувається, пам'ятайте, що самотність завжди стоїть за вами взимку. Милосердя – можливість бути самотньою без драматичного. Краще підготувати заздалегідь, я розповість вам, як:
1,1 км Всі, але ваші близькі родичі можна замінити. Немає одного і нічого в одному екземплярі. Якщо ви не знаєте, що у вас є щось спільного. Один день ви усвідомлюєте, що ви самі, і що збережете вас.
2,2 км Завжди спробуйте щось нове. Їжа, одяг, маршрути, гаджети, діяльність, кіно, книги, теорії та пояснення Всесвіту. Мозок виконаний з мережива гумки. Далі він хоче згинатися в тих же місцях, решта його гірок, як правило, зникне. Не дозволяйте йому чіплятися тим же речами, насолодами, способами, способами і хитрощами. Завжди спробуйте нові речі, особливо коли ви лаці, рубате або не хочете.
3. У Насолоджуй всім ви можете, забути решту. Забути є найкращою покарання і найкраща медицина. І ніколи не сперечатися з ким-небудь, краще отримати манікюр.
4. У Немає щітки. Що відбувається швидко. Якщо ви дійсно хочете щось, ви будете. Якщо ви хочете, то не потрібно. Ризикові бажання і дії, що перенесли, дозволяючи їм «покинути». Ви не впевнені в тому, що тільки якщо бажання зануритися з вами надовго.
5. Умань Цей пункт доповнює попередній:
Якщо ви дійсно хочете щось і думаєте, що це правильно, це зробити. Життя Марії: Поклоніння Подаруйте бажання жити всередині і дивитися його. Якщо це не так, слідуйте за ним.
6. Жнівень Не робіть нічого. Лак – досвід, кількість звернень. Будь-яка відмова є відсутністю досвіду і компенсується досвідом. Зацікавити і ризикувати є враженнями. Що іноді виглядає як незрівнянна зарозумілість. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Головне, що не варто ставити, поки ви хочете щось.
29490 Р
7. Про нас Ніщо не закінчується, нехай навіть кінець: Це просто струм. Пам'ятайте це в розпашці, в горах, на могилі другу, прочитавши літеру коханого, який залишив тебе. «І за краще». Одного разу ви усвідомите, що ви одні, і ця думка збереже вас.
р.
8. У Немає нічого, але кінець знаходиться поруч. І сьогодні краще думати. Простіше дотримуватися всіх цих точок.
9. Навігація Що ви хочете, але подбайте про своє тіло. В іншому випадку вам буде помста. Отримайтеся в звичку запитуючи, що він хоче і це робить. Якщо ви ніколи не слухали тіло і не знаєте, як це говорить, починайте з простих речей, таких як лісові прогулянки, плавання або йога. Тоді все буває: тіло чекає чути.
10. Романтика, любов і пристрасть прекрасні. 11. Про те, що люди подумать вас. Люди думають переважно про себе, а також про вас, міряючи себе. Вони не думають про вас або один одному.
12. Боїться довіри. Конфіденція – початок безсоння. Відкриваємо спосіб відступати до себе і інших. Я сумніваю кожен пункт я писав. Але зараз я думаю, що я залишаю його як це. Одного разу я буду окремо і подивитися, якщо все це буде зберегти мене.
П. С. Це єдина точка, яку я не маю сумнівів:
Зберігати друзів безпечно. Я все ще успішним. Одного разу я зрозумію, що я один, і мій друзі прийде і скажуть, "Чи ти божевільний? У нас! І це правда.
Ви завжди повинні бути готові до будь-яких обставин. Пам'ятайте: після важкого дощу сонце завжди з'являється. Закон природи. Будь-яка криза - це можливість розпочати життя з нуля, щоб реалізувати ваші найсвіжіші мрії і стати сильнішими. І це добре, коли навіть в моментах самотності біля вас близькі люди. Поділіться цією неймовірно прохолодною психологічною статтею з вашими порадами, які в даний час знаходяться в предикації.
РџРμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμллРμР»РμР»РμР»РμллРμллРμллРμлллРμллРμллллллллллллРμллллллллллллллллРμР»РμРμРμРμРμлллРμРμлллллРμР»РμРμллРμРμРNo