Одеса - один з найяскравіших міст світу. Ви можете зібрати цілу колекцію жартів вбивця, просто ходити по вулиці. Атмосфера тут складно передати в повному обсязі. Ви повинні бачити його своїми очима. Але ми намагаємось трохи ближче до атмосфери цього красивого міста, а також до жінок цього міста. . й
Редакція
Зігенно.cc. Я приготував для вас вибір жартів від жінок Чорноморського узбережжя. Одеська жінка має особливий спосіб спілкування, який ми намагаємось продемонструвати Вам. Все, що вся в усій мірі, милуючись перлинами прекрасної половини людства з Південної Пальміри разом.
- Так, Сара, ваш раціон є одним яблуком, один яєчний варений, сир, зелень.
- Гаразд, лікар, але це до або після їжі?- Міанія, Я купив себе божевільним дорогим взуттям. У вас немає ідеї, вони навіть відчувають себе добре.- Ви знаєте, Лев, я одружився три рази в моєму житті, і вона відчуває себе, як я закінчив три різні відділи філософії.Ви думаєте, що діалог ще можливо, або ви маєте право? Р
На Привозі м’ясного павільйону жінка навантажується мішками, зупиняється на лічильникі з головою свини, зірється на ній і дає:
до О, я забули купити мої чоловічі сигарети!- Сарочка, послухайте свою матір! Якщо ваш друг перестає гойдувати кожен день, змінюючи шкарпетки, апологуючи, компліментуючи, даючи квіти, все... Він твій!П'ятирічний Sofochka коментує:
- Мама, Мама, можна подарувати мені цукерки?
Я можу.
до Що чекаємо?- Мед, що найголовніше про жіночу красу?
- Рот.
- Форма, колір, розмір? й
- Ноп. Головне, закрите. Мадам Короткий, я хотів би запитати вас: як старі ви?
- 85.
- Oi-wei! Чи можна випити, курити?
- Нудота! В іншому випадку я ніколи не гине так. . йдо Ви хочете подружити свою дочку?
- Я.
- Приїжджайте тут, Роза! Ось божевільна людина тут!На сьогоднішній день Рабинович просить Сараю:
- Ви, мабуть, хотіли б фарбувати?
- Так, Яша, як ви знаєте?
- Ви можете побачити його!Сарка від Fima придбала велику кількість грошей. І не віддавшись, він одружився. У сльозах, Сара перепрощує чоловіка:
- Ви навіть не подбаєте, чому я кричу? Ви хочете мені?
- Не ! Я не маю нічого грошей!- Fima, я жир?
- Ти, Лукія! Звісно! Дуже дивний!- Роса Львівна, коли настає старість?
- Коли макіяж стає першим натисканням.- Міанія, їсти! Я зрізав сережку. Фіра з'явилася на дієті кілька разів. Коли я проходжу.до Мій чоловік не зацікавив мене, як жінка.
- Спробуйте носити деякі сексуальні чорні білизна.
- Я зробив його до. Він кладав папір вниз і запитав, "Хто помер?"Борис Мойсевіч, я почув, що ви мали онука! Як виглядає вона бабуся, Роза Samuelівна?
- Шале Я кажу вам? Якщо ми починаємо говорити, ми побачимо.У вас є будь-яка наука?
- Так, Міна. Ви хочете копати? Одеса не просто мешканець Одеси. Одеса – держава розуму! Ця колекція заслуговує якнайбільше людей. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів.
за допомогою igenno ru