495
Займіть день, ця дорога стає найбільш небезпечним місцем для власників автомобілів. . й
Ця дорога, яка проходить вздовж нижньої частини бухти Бурнеуф і з'єднує острів Ноірмутер з материкою Франції, просто унікальний. Справа в тому, що 2 рази в день щось нездужання відбувається в цьому місці. Дорога під назвою Пасаж Ду Гуа регулярно йде під водою. Під час низького припливу він буквально за пару годин, що протруює з під водою, і стає доступним для транспорту. Решта часу пасажний ду Гуа прихована під водою на глибину 4 метрів.
Слід зазначити, що довжина дороги становить 4,5 кілометри. Але це не дуже небезпечно. До автодоріг є великі ознаки з розкладом табличок. Однак, незважаючи на це, багато людей все ще потрапляють в пастку. Для "люкі" які зловили водою дивізацією, спеціально побудовані рятувальні вежі, де люди можуть чекати припливу, але в цьому випадку з їх автомобілем вони можуть скакати один раз і назавжди.
380624 Р
У 1701 р. в 1701 р. було виявлено переправу острова і материка.
р.
У 1840 р. капітальна дорога бруків була прокладена вздовж дна бухти.
9716825
Зрозуміло, це правда. Незважаючи на те, що пасажний ду Gua майже постійно підводний, він не згортається, на відміну від наших доріг.
Я хотів би бачити це шоу з власними очима! Я не думаю, що ваші бутони бачили все, як це. Скажіть про це надзвичайну подорож через соціальні медіа прямо зараз.
за допомогою igenno ru
Слід зазначити, що довжина дороги становить 4,5 кілометри. Але це не дуже небезпечно. До автодоріг є великі ознаки з розкладом табличок. Однак, незважаючи на це, багато людей все ще потрапляють в пастку. Для "люкі" які зловили водою дивізацією, спеціально побудовані рятувальні вежі, де люди можуть чекати припливу, але в цьому випадку з їх автомобілем вони можуть скакати один раз і назавжди.
380624 Р
У 1701 р. в 1701 р. було виявлено переправу острова і материка.
р.
У 1840 р. капітальна дорога бруків була прокладена вздовж дна бухти.
9716825
Зрозуміло, це правда. Незважаючи на те, що пасажний ду Gua майже постійно підводний, він не згортається, на відміну від наших доріг.
Я хотів би бачити це шоу з власними очима! Я не думаю, що ваші бутони бачили все, як це. Скажіть про це надзвичайну подорож через соціальні медіа прямо зараз.
за допомогою igenno ru
Побачивши свою картину, ніхто не вірив її. Але що вона продемонструвала наступні сумніви!
Москва в 1947 по очах американського фотографа. Раритетні образи, що прокинули світло на минулому СРСР.