310
Молодий мати vs. twin hooliga ... Хто переможе цю нерівну боротьбу?
Діти, звичайно, щастя, і коли є два з них, відповідно, радість стає вдвічі більше, і ще більше неприємностей додається. Пам'ятайте про знамениту пісню з мультфільму про скода мавпи: «Що нового малюка виходить з діаперів і загубиться всюди, і всюди!» Тексти пісень, а це означає: Він завжди йде десь, він буде жахливо upset, якщо щось відбувається без нього. Отже, ця крихка дівчина є втіленням мультфільму мавпи мами. Сміхаючи з сміхом, але справу з близнюками непросто. Шукайте, як ці холіга близнюки мають безліч ас і енергії!
Мати проти близнюків. Хто переможе боротьбу не за життя, але за смерть? Одне з них зрозуміло: ця мама обов'язково повинна поставити пам'ятник. Поклоніння
Я майже втратив мій розум перегляду цього відео. Діти, звичайно, дають маму тепла. Але що таке благословення! Невисока цибуля для всіх мам! Поділіться цим веселим відео з друзями.
www.youtube.com/watch?v=X6Rvk_Asgl0
Мати проти близнюків. Хто переможе боротьбу не за життя, але за смерть? Одне з них зрозуміло: ця мама обов'язково повинна поставити пам'ятник. Поклоніння
Я майже втратив мій розум перегляду цього відео. Діти, звичайно, дають маму тепла. Але що таке благословення! Невисока цибуля для всіх мам! Поділіться цим веселим відео з друзями.
www.youtube.com/watch?v=X6Rvk_Asgl0
Ці собаки повинні бути передані до сну. Але їхнє життя було збережено в соцмережах
Не варто збігатися з тим, що ми одягаємо наше весільне кільце на нашому кільці пальця. Гарна китайська мудрість.