2632
19 потужних ілюстрацій з глибоким змістом. Мистецтво, призначене для збереження світу!
Реальне мистецтво покликане зберегти світ від деградації та знищення. Мистецтво для мистецтва, звичайно, добре, але крім естетичної функції, деякі твори також виконують соцмережі і носять важливе повідомлення до суспільства, яке в кінці може стати життєздатним для людства.
До тих пір, як політики дефекату з крилом і накопичують капітальне блюдо, і люди, якби під гіпнозом, вірити їх брехні, тільки митці залишаються змія і сане. Чи не вони, то хто?
Ці 20 дробових ілюстрацій відомих митців носять глибоке значення. Такі eloquent фотографії говорять голосніше, ніж слова. Помийте очі на когось ще!
Наскільки хочеться чогось шаварми?
Не вирости. Це пастка!
Р
піраміда рабства.
Загорнути з голодним чоловіком немає комраду.
Багато людей дивляться на цю картину на екрані смартфона.
(Рівне)
Як правдивий, як сумний. .
Про свій власний жилет.
Ми втратимо один одного, не знаючи його.
Потворна особа війни.
Давайте подивимося, як я відчуваю сьогодні. . й
Ви замовляєте парад у ванній кімнаті!
Нарцисизм у соцмережах.
Але я ще хочу вірити в диво. . й
Правда життя.
Чому не ви віддаєте сендвіч?
1318253
Кожен лежить і кладеться на маски.
Наука та література.
Наскільки ми можемо піднятися над соціальними стереотипами, визначає рівень нашої свободи.
Привіт, великий Wi-Fi!
Що відбувається? До тих пір, поки є критично орієнтоване суспільство, яке позбавляє від соціальних пророків, немає страху. Для себе важливо зробити висновки. Покажіть ці потужні ілюстрації до ваших друзів.
за допомогою igenno ru
До тих пір, як політики дефекату з крилом і накопичують капітальне блюдо, і люди, якби під гіпнозом, вірити їх брехні, тільки митці залишаються змія і сане. Чи не вони, то хто?
Ці 20 дробових ілюстрацій відомих митців носять глибоке значення. Такі eloquent фотографії говорять голосніше, ніж слова. Помийте очі на когось ще!
Наскільки хочеться чогось шаварми?
Не вирости. Це пастка!
Р
піраміда рабства.
Загорнути з голодним чоловіком немає комраду.
Багато людей дивляться на цю картину на екрані смартфона.
(Рівне)
Як правдивий, як сумний. .
Про свій власний жилет.
Ми втратимо один одного, не знаючи його.
Потворна особа війни.
Давайте подивимося, як я відчуваю сьогодні. . й
Ви замовляєте парад у ванній кімнаті!
Нарцисизм у соцмережах.
Але я ще хочу вірити в диво. . й
Правда життя.
Чому не ви віддаєте сендвіч?
1318253
Кожен лежить і кладеться на маски.
Наука та література.
Наскільки ми можемо піднятися над соціальними стереотипами, визначає рівень нашої свободи.
Привіт, великий Wi-Fi!
Що відбувається? До тих пір, поки є критично орієнтоване суспільство, яке позбавляє від соціальних пророків, немає страху. Для себе важливо зробити висновки. Покажіть ці потужні ілюстрації до ваших друзів.
за допомогою igenno ru
Він потрапив до останнього питання, зберігаючи всі відчуження. Але це шоу було просто розпочато. . й
Ця жінка вже сказав, що до неї собака. Але як тільки вона кладе руки вниз, він показав. й