Він потрапив до останнього питання, зберігаючи всі відчуження. Але це шоу було просто розпочато. . й

У 1998 році з'явився британський телевізійний шоу, який хоче стати мільйонером. З тих пір вона поширилася до багатьох країн, в тому числі наших. Цікаві факти пов’язані з цим шоу, наприклад, перший переможець в Італії отримав не мільйон, але мільярд італійських лірасів. І на участь головного персонажа в індійській версії цієї програми збудовано оскаржувальний фільм «Слуг Мільйонер».

Але жодна країна не мала такого оригінального переможця, як Джон Карпентер. Він був першим, щоб виграти мільйон доларів США в Американській версії шоу. Це як перемога! Іоан взявся на останнє питання. Він вирішив зателефонувати батько... Так, що я говорю? Шукайте себе!

Як вам подобається цей оригінальний? Його перемога цінна не тільки тому, що цей хлопець неймовірно розумний, але і через шоу він зміг зробити. Я думаю, що власники каналу були вдячні. І ви поділитеся цим матеріалом з друзями, нехай вони також цінують акт життєрадісного і розумного хлопця.

за допомогою igenno ru

Tags

See also

New and interesting