23 котирування серця Михайла Лермонтова. Він доторкнувся найсвіжіших струн душі. . й

Михайло Лермонтов – один з найвідоміших поетів, який є символом свята російської літератури. Лермонтов, крім того, був відмінним художником і досить добре вербився в математики. У будь-який момент настала людина настрою. Він був знайомим і любив, щоб зробити задоволення інших, іноді переправляючи межі того, що було дозволено. Коли народився Михайло, домогосподарка раптом зарекомендувала, що хлопчик не загинув свою смерть. Під час свого короткого життя поет взяв участь в трьох дуетах і загинув в одному з них у віці 26.

Михайло Лермонтов не мав видатного вигляду: його коротке застою, перегноєм і ламенесом не дарував йому чоловічий шарм, але він мав те, що не блискуча людська харизма. Лермонтов мав дуже дивну залежність - припинити заплановані шлюби. Він просто зображував чоловіка в любові з кимось іншим нареченим, і затіняє її квітами, віршами та іншими ознаками уваги. Коли було зрозуміло, що не буде весілля, поет просто став байдужим до леді або відкрито проголосив її про відвертання.

Цікаво відзначити, що Михайло Юрійович є другим співусом того, що дуже Столипін, реформатором і творцем знаменитої аграрної реформи. Тим не менш, Лермонтов ніколи не зустрів його, тому що він загинув до того, як він народився.

Микола Гогол колись сказав, що дуже точно про Лермонтову: «Здавалося б, нещадний зір...» І справді, доля письменника не була легкою і вкритою міфічною породою. Його літературна спадщина настільки тісно пов'язана з життям, що вона стала майже затребуваною. Це 23 чуйних і меланхолійних виписок Михайла Лермонтова.

1. Дезір! Який хороший спосіб життя? й
І роки проходять - всі найкращі роки!

2,2 км

р.

3. У З любов'ю...але хто? Не варто часу.
Не можна любити назавжди. . й

4. У

5. Умань І нудний і сумний, і ніхто не подарувати руку
У момент дискету. .

6. Жнівень

7. Про нас Що таке життя поета без страждань?
Що без буріння?

8. У

9. Навігація Життя як кулька.
Спінінг весело: все світло, ясно ...
Коли він повернувся додому, він зняв свій одяг.
Я забув все, і я просто втомився.

10.

11. Як страшно життя даної мережі
Ми будемо самі.
Кожен готовий поділитися весело.
Немає бажання поділитися сумністю.

12.

13.00 р. У нас є дивні люди, які лікують своїх друзів, якби вони були одягнені сукні: вони використовують її до тих пір, поки вона не зношується, а потім відкинули її.

14.

15.00 р. Все буде смішним.
Коли він так сумний. . й

16.00 р.

17.00 р. Поруч, Я повинен визнати, що чистота любов половина змішана з самоловом.

18 років

19.00 р. Поет помер, раб честі.
Падіння, розслаблений ромляною,
З свинцем в грудях і спрагою за помста,
З гордою головою вниз! й
Я не можу стояти поету.
Шамінь на петлях,
Він пов'язаний з думками світу.
Як і раніше...

20.

Р

21. Під ним є потік легкого золу,
Над ним є золотий промінь сонця...
І він, блаженний, просить бурі,
Який мир в штормах!

22.

23. Моє сміхання, як свинець.
Він плодів серця.

Кожне слово поета надійшла з якоїсь безпрецедентної сумності. Лермонтов здатен народитися з долею і дізнався про це. Поділіться цими словами з друзями.

за допомогою igenno ru