Володимир Кличко небезпечний і небезпечний.

На прес-конференції в Лондоні, присвяченій матчі, запланованому на 20 червня, Девід Хайе з'явився перед аудиторією в футболці, яка була написана самим Давидом, стоячи в позиції переможця в кривавому каблучці над розкопаними тілами братів Кличка, голови якого він провів в руках. Цього разу терпіння зламали навіть з Володимиром, які раніше сприймали антетику ворога, ніж його старшого брата Віталія. Він назвав поведінкою брютона сором'язливим і неспортсменним і обіцяє покарати Hay за це в кільце.

«Коли він спробував здобути цю боротьбу, картина мого безголовного тіла була, звичайно, удару під талією, але й проковтнула, - сказав Кличко. Але тепер я не розумію, чому він все ще робить. Я не можу прийняти, що як прийнятний. Він перетинає всі межі. Це не спорт. Послухайте те, що я кажу. Покарана. Я перетворю своє обличчя в піцу, а потім збиваю його. Він буде платити за це з болем в кільці і після бою на прес-конференції я нагадуватиме його слів і він буде приймати всі його слова назад і апологізувати. Я не збираюся витрачати енергію на ізоляцію. Це чудовий. Він заливає тінь на весь спорт.

71870534

3610Р. 4200Р.

Зареєструватися