1024
Володимир Кличко небезпечний і небезпечний.
На прес-конференції в Лондоні, присвяченій матчі, запланованому на 20 червня, Девід Хайе з'явився перед аудиторією в футболці, яка була написана самим Давидом, стоячи в позиції переможця в кривавому каблучці над розкопаними тілами братів Кличка, голови якого він провів в руках. Цього разу терпіння зламали навіть з Володимиром, які раніше сприймали антетику ворога, ніж його старшого брата Віталія. Він назвав поведінкою брютона сором'язливим і неспортсменним і обіцяє покарати Hay за це в кільце.
«Коли він спробував здобути цю боротьбу, картина мого безголовного тіла була, звичайно, удару під талією, але й проковтнула, - сказав Кличко. Але тепер я не розумію, чому він все ще робить. Я не можу прийняти, що як прийнятний. Він перетинає всі межі. Це не спорт. Послухайте те, що я кажу. Покарана. Я перетворю своє обличчя в піцу, а потім збиваю його. Він буде платити за це з болем в кільці і після бою на прес-конференції я нагадуватиме його слів і він буде приймати всі його слова назад і апологізувати. Я не збираюся витрачати енергію на ізоляцію. Це чудовий. Він заливає тінь на весь спорт.
71870534
3610Р. 4200Р.
Зареєструватися
«Коли він спробував здобути цю боротьбу, картина мого безголовного тіла була, звичайно, удару під талією, але й проковтнула, - сказав Кличко. Але тепер я не розумію, чому він все ще робить. Я не можу прийняти, що як прийнятний. Він перетинає всі межі. Це не спорт. Послухайте те, що я кажу. Покарана. Я перетворю своє обличчя в піцу, а потім збиваю його. Він буде платити за це з болем в кільці і після бою на прес-конференції я нагадуватиме його слів і він буде приймати всі його слова назад і апологізувати. Я не збираюся витрачати енергію на ізоляцію. Це чудовий. Він заливає тінь на весь спорт.
71870534
3610Р. 4200Р.
Зареєструватися