617
Як довго слід носити цей важкий хрест? 20 мами, які втомилися від батьківства.
Тварини, якби з молоком матері, вчать безпрецедентну відданість і лояльність. «Всі є елементарними, але це непристойні інстинкти!» Але де деякі люди йдуть у порівнянні з тваринами, коли мова йде про батьківство? Не дивлячись на те, що за свою потому люди готові до дій, які не кожен знайдеться. Але це не все, що гладко, коли ми говоримо про підняття молодшого покоління. В чотириногих домашніх тварин іноді неспроможні тут. Звісно, материнство – гельська робота. І навіть у тварин є відчай і відхилення сил від щоденних домашніх хорів.
Це 22 хвостових матері, які, здається, трохи втомилися від своїх материнських обов'язків. Це смішно.
Мій обличчя не належить мені протягом місяця, якщо ви знаєте, що я маю на увазі. й
Майстер, за Божу радість, коли це трохи смугастий монстр залишити мене самостійно?!
Допомога Про нас
Чому варто покарати?
Я не можу чекати маніпуляції. . й
Для чого? Про нас
Під час цього часу я дізнався про сон в будь-який час.
Рудоволоса, ви занадто великий для цього!
Я продаю милий хутро кошеня ... Я віддаю.
Ви можете сказати, що я не мій!
Я не сказав мені, що це буде так багато. й
О, ці ігри!
Коли вони будуть спати?
За Боже, допоможи мені!
р.
Ти звідти, що звідси?
Як довго я повинен носити цей важкий хрест?
Мій dad’s пішов десь. . й
22287662
Це була найбільша помилка життя.
р.
вона мила, звичайно, але- .
Але все ж, мама красива!
Так, мама дійсно татанік робота. Але те, що радість, що виростити вашу маленьку копію. Не навіть найскладніші сімейні обов’язки. Покажіть їх до бутонів.
за допомогою igenno ru
Це 22 хвостових матері, які, здається, трохи втомилися від своїх материнських обов'язків. Це смішно.
Мій обличчя не належить мені протягом місяця, якщо ви знаєте, що я маю на увазі. й
Майстер, за Божу радість, коли це трохи смугастий монстр залишити мене самостійно?!
Допомога Про нас
Чому варто покарати?
Я не можу чекати маніпуляції. . й
Для чого? Про нас
Під час цього часу я дізнався про сон в будь-який час.
Рудоволоса, ви занадто великий для цього!
Я продаю милий хутро кошеня ... Я віддаю.
Ви можете сказати, що я не мій!
Я не сказав мені, що це буде так багато. й
О, ці ігри!
Коли вони будуть спати?
За Боже, допоможи мені!
р.
Ти звідти, що звідси?
Як довго я повинен носити цей важкий хрест?
Мій dad’s пішов десь. . й
22287662
Це була найбільша помилка життя.
р.
вона мила, звичайно, але- .
Але все ж, мама красива!
Так, мама дійсно татанік робота. Але те, що радість, що виростити вашу маленьку копію. Не навіть найскладніші сімейні обов’язки. Покажіть їх до бутонів.
за допомогою igenno ru
Цей тест допоможе вам дізнатися всі можливості вашого персонажа. Просто підберіть 2 дерева. й
Майстер-клас від "Уральні пельмені": як підібрати п'яний дружину від корпоративу