Китайські скульптори створили чарівний ангел. Дивовижний погляд

Гавриїл Гарсіа Моркец є автором «Одно-старого чоловіка з гігантськими крилами». Про те, як з'явився ангел чудесно в дворі однієї сім'ї. Я відразу пам'ятаю його, як тільки я бачив скульптуру, виготовлену китайською художницею Сан-Юан і Пен Ю.

Ці хлопці вже стали відомими своїми незвичайними роботами, виготовленими з реальних людських корпсів. У цей час вони коштують кілька інших матеріалів, але реалістичність їх роботи ще дивовижна. Вони створили неймовірний ангел, дивлячись на який, здається, що він дійсно просто впав з неба.

Скульптура виконана з скловолокна, гель кремнію, тканої сітки і нержавіючої сталі.

Він показує перехід надприродного в світ. . й

Ангол не може допомогти тим, хто не вірив у своє існування. Він навіть втратив його перо через це. . й

Це дійсно дивно!

Р

У Маркезі історія закінчується ангелом, який летить вгору. Це, ймовірно, не доглянуто, щоб зробити це... Я не знаю про вас, але особисто, коли я шукаю фотографії цієї скульптури, це змушує мене відчувати себе трохи незрівнянним, як виглядає реально. Якщо вам подобається, покажіть друзям і знайомим про це.

за допомогою igenno ru