Ця 79-річна жінка втечула з притулку і не відійшов. Коли він знайшов її, сина його дуже дивився. й

Ця солодка стара леді є Sadie Продавці. Вона 79 років і життя в сучасному, комфортному будинку. Коли його син Тоні Продавці прийшли відвідати матір, вона не була. Він був, якби вона знизилася через землю, не залишаючи замітку. У штаті було плутати і не вдалося надати повну поясність родині Продавців, чому вони не виглядали після літніх жінок.

Син старої жінки вирішив не витрачати час і негайно поїжджав у пошуках своєї матері. Тоні продавці знайшли її в дуже дивному місці.

Як виходить, Сади Продавці відійшли від притулку. Ви будете здивовані, коли виявите причину.

Прямо з укриття, жінка пішла на найближчий татуювальний parlor, щоб отримати її перше татуювання. Коли митець тату просив божевільну дівчину, яка її сім'я буде говорити про це, Саді відповів: "Я не потрібно ніякого ебать догляду або керівництва". Коли ви досягнете свого віку, ви будете розуміти, що ви повинні жити в повній мірі щодня!

«Я не вірю!» Коли я увійшов в татуювання parlor, я бачив мій мати, оточений трьома величезними гойдалками. Майстер татує її. Вона, як правило, дуже добре працює і зарезервований, але іноді одягу, як взуття. й

Я не думаю, що хтось поверне свої язики, щоб засуджувати цей бабуся. До смерті люди часто шкодують, що вони не зробили щось у своєму житті. Давайте слідувати за цим жіночим прикладом, викласти всі упередження і жити щодня, як останній, насолоджуючись життям. Скажіть своїх друзів про цей старий повстанець.

за допомогою igenno ru