Люди діляться на два види: ті, хто готовий не виходити з води і провести години в лазні або душу, і грязі, які, власне, якщо не для культурних норм і гігієни, ймовірно, не будуть мити на всіх. Виглядає справа з тваринами. Хоча, варто визнати, що багато хто з них дійсно отримує французьке задоволення від водних процедур. Візьміть, наприклад, вухований кролик, який комфортно промивається в просторій оболонці і здається в сьомому небі щастя. Головне в таких моментах не варто думати про метр.
Це 25 купання тварин, які гарантовано посміхаються до вашого обличчя. Милота - неприпустимо!
Тексти пісень, а це означає: Ви білий, ніж білий!799 р.
Якщо ви не купите, Мойдодир прийде вам. р.
Хмара я, хмара, я не живог. Ви замовляєте Джакузі?709176
Слип-слоп ... Не вода, але казка! Відчувається ваш корабель! Букет мильних бульбашок. Виявляється, що не тільки діти люблять грати з милими бульбашками. . й Все правильно, моя помста буде страшною! Це те, що це означає тримати на останню солому. Рано вранці, в світанку, мишей і кошенях і качках і павуках миються. Брав вітрильник. Тексти пісень, а це означає: Ви чорний, ніж димоходу. Подивіться на себе: у вас є віск навколо шиї, у вас є блідо під ніс, руки настільки великі, що навіть ваші штани втекли. Навіть штани, навіть штани, вибігаються з вами. О, блаженство! Мінь, мій димохід чистий, чистий, чистий, чистий! Нехай буде димоходу чистий, чистий, чистий, чистий! Ви потворні, ви брудні, немиті свині! Заощаджуйте ті ступні шкарпетки для вашого маленького відсмоктування. . й Чому ви робите це для мене? Я вірний. Водна розвага. І з іншого боку, забути-не цвітуть. І на цьому березі зірок весняні феєрверки. й р.
Тепер я розумію, чому свині гінети називаються! Це має бути мій рай! Хто це так вологий?!18374р.
Це величезний басейн для Yorkshire! Майстер, подивіться мене в очі. Чи ви збираєтеся мені постраждати це крутіння? Я дуже хотів би взяти ванну себе! Так, не всі тварини люблять плавати, але ніхто не змінив правила гігієни. Поділіться цими смішними фотографіями з друзями.
за допомогою igenno ru