25 Теплі тварини, які гарантовано роблять вашу посмішку обличчя О, що блаженство!

Люди діляться на два види: ті, хто готовий не виходити з води і провести години в лазні або душу, і грязі, які, власне, якщо не для культурних норм і гігієни, ймовірно, не будуть мити на всіх. Виглядає справа з тваринами. Хоча, варто визнати, що багато хто з них дійсно отримує французьке задоволення від водних процедур. Візьміть, наприклад, вухований кролик, який комфортно промивається в просторій оболонці і здається в сьомому небі щастя. Головне в таких моментах не варто думати про метр.

Це 25 купання тварин, які гарантовано посміхаються до вашого обличчя. Милота - неприпустимо!

Тексти пісень, а це означає: Ви білий, ніж білий!

799 р.

Якщо ви не купите, Мойдодир прийде вам.

р.

Хмара я, хмара, я не живог.

Ви замовляєте Джакузі?

709176

Слип-слоп ... Не вода, але казка!

Відчувається ваш корабель!

Букет мильних бульбашок.

Виявляється, що не тільки діти люблять грати з милими бульбашками. . й

Все правильно, моя помста буде страшною!

Це те, що це означає тримати на останню солому.

Рано вранці, в світанку, мишей і кошенях і качках і павуках миються.

Брав вітрильник.

Тексти пісень, а це означає: Ви чорний, ніж димоходу. Подивіться на себе: у вас є віск навколо шиї, у вас є блідо під ніс, руки настільки великі, що навіть ваші штани втекли. Навіть штани, навіть штани, вибігаються з вами.

О, блаженство!

Мінь, мій димохід чистий, чистий, чистий, чистий! Нехай буде димоходу чистий, чистий, чистий, чистий!

Ви потворні, ви брудні, немиті свині!

Заощаджуйте ті ступні шкарпетки для вашого маленького відсмоктування. . й

Чому ви робите це для мене? Я вірний.

Водна розвага.

І з іншого боку, забути-не цвітуть. І на цьому березі зірок весняні феєрверки. й

р.

Тепер я розумію, чому свині гінети називаються!

Це має бути мій рай!

Хто це так вологий?!

18374р.

Це величезний басейн для Yorkshire!

Майстер, подивіться мене в очі. Чи ви збираєтеся мені постраждати це крутіння?

Я дуже хотів би взяти ванну себе! Так, не всі тварини люблять плавати, але ніхто не змінив правила гігієни. Поділіться цими смішними фотографіями з друзями.

за допомогою igenno ru

Категории

Смотрите также

Новое и интересное