Ця жінка виконав бажання її загиблого друга. Більше людей, як це!

Коли одна мама Єлизавета Алмаз була діагностована з етапом чотири раку мозку в серпні 2014 вона стала дуже турботою про своїх дітей. Подумайте, що чотири діти залишаться без матері. Але її друг Laura Ruffino, який Єлизавета був відомий з п'ятого класу, обіцяє прийняти її чотири дівчата в найгіршому випадку. Після її другу загинув, Лаура зробила те, що вона обіцяє. Зараз є великі зміни в сім'ї. Я лука на благо цієї жінки! Не всі будуть робити це. . й

Я не думаю, що це те, що мій життя буде виглядати. Але, якщо щось трапиться до вас, вам потрібно прийняти виклик і зробити все у вашій потужності, говорить Лаура.

Сідлі, Елізабет Алмазний пішов з минулого квітня, залишивши за чотири маленькі красуні.

Лоял друг Лаура приймав дівчатам. Тепер сім'я Рафіно, яка складається з мумі, тато і двох дочок, подвоїв.

«Якщо щось трапиться до мене, я хочу, щоб прийняти своїх дівчат», - сказав Лаура.

Коли вона почала ослабленити, слова не можуть висловити, як її залякати.

Важко уявити, як діти будуть жити без своєї мами.

Нова сім'я дозволяє зробити прийнятих дівчат комфортно.

У минулому Алмаз написав книги про здоров’я і навіть заснував некомерційний центр здоров’я, щоб допомогти іншим.

У Нью-Йоркі мешкають сім'ї.

В цілому вони вже зібрали понад 80 тисяч доларів!

Лаура Рафіно не може уявити, що життя виповнилося таким чином, але вона сміливо приймала такий виклик долі. Її дії за межами хвалі! Я просто хочу побажати велику сім'ю тільки приємні і яскраві моменти. Поділіться цим доторкненим сюжетом з друзями – дайте їм ще раз вірити в силу лояльності до дружби.

Веб-сайт: www.boredpanda.com