523
Ця жінка виконав бажання її загиблого друга. Більше людей, як це!
Коли одна мама Єлизавета Алмаз була діагностована з етапом чотири раку мозку в серпні 2014 вона стала дуже турботою про своїх дітей. Подумайте, що чотири діти залишаться без матері. Але її друг Laura Ruffino, який Єлизавета був відомий з п'ятого класу, обіцяє прийняти її чотири дівчата в найгіршому випадку. Після її другу загинув, Лаура зробила те, що вона обіцяє. Зараз є великі зміни в сім'ї. Я лука на благо цієї жінки! Не всі будуть робити це. . й
Я не думаю, що це те, що мій життя буде виглядати. Але, якщо щось трапиться до вас, вам потрібно прийняти виклик і зробити все у вашій потужності, говорить Лаура.
Сідлі, Елізабет Алмазний пішов з минулого квітня, залишивши за чотири маленькі красуні.
Лоял друг Лаура приймав дівчатам. Тепер сім'я Рафіно, яка складається з мумі, тато і двох дочок, подвоїв.
«Якщо щось трапиться до мене, я хочу, щоб прийняти своїх дівчат», - сказав Лаура.
Коли вона почала ослабленити, слова не можуть висловити, як її залякати.
Важко уявити, як діти будуть жити без своєї мами.
Нова сім'я дозволяє зробити прийнятих дівчат комфортно.
У минулому Алмаз написав книги про здоров’я і навіть заснував некомерційний центр здоров’я, щоб допомогти іншим.
У Нью-Йоркі мешкають сім'ї.
В цілому вони вже зібрали понад 80 тисяч доларів!
Лаура Рафіно не може уявити, що життя виповнилося таким чином, але вона сміливо приймала такий виклик долі. Її дії за межами хвалі! Я просто хочу побажати велику сім'ю тільки приємні і яскраві моменти. Поділіться цим доторкненим сюжетом з друзями – дайте їм ще раз вірити в силу лояльності до дружби.
Веб-сайт: www.boredpanda.com
Я не думаю, що це те, що мій життя буде виглядати. Але, якщо щось трапиться до вас, вам потрібно прийняти виклик і зробити все у вашій потужності, говорить Лаура.
Сідлі, Елізабет Алмазний пішов з минулого квітня, залишивши за чотири маленькі красуні.
Лоял друг Лаура приймав дівчатам. Тепер сім'я Рафіно, яка складається з мумі, тато і двох дочок, подвоїв.
«Якщо щось трапиться до мене, я хочу, щоб прийняти своїх дівчат», - сказав Лаура.
Коли вона почала ослабленити, слова не можуть висловити, як її залякати.
Важко уявити, як діти будуть жити без своєї мами.
Нова сім'я дозволяє зробити прийнятих дівчат комфортно.
У минулому Алмаз написав книги про здоров’я і навіть заснував некомерційний центр здоров’я, щоб допомогти іншим.
У Нью-Йоркі мешкають сім'ї.
В цілому вони вже зібрали понад 80 тисяч доларів!
Лаура Рафіно не може уявити, що життя виповнилося таким чином, але вона сміливо приймала такий виклик долі. Її дії за межами хвалі! Я просто хочу побажати велику сім'ю тільки приємні і яскраві моменти. Поділіться цим доторкненим сюжетом з друзями – дайте їм ще раз вірити в силу лояльності до дружби.
Веб-сайт: www.boredpanda.com
Цей хлопець отримав свою руку відірвав. Щоб зберегти кінцівку, вона повинна бути зшита ... на ногу!
25 Теплі тварини, які гарантовано роблять вашу посмішку обличчя О, що блаженство!