Скажіть, будь ласка, за все! 12 веселих листівок, які заряджають вас з позитивом.

Одного разу досвідчений навігатор був у судновому транспорті. Людина кинула хвиля на пустелі острів. Він був єдиним, хто пережив катастрофу. Він молився щодня, щоб Бог пробачив його і врятував його. Цей чоловік потрапив на дистанцію, сподіваючись побачити рятувальний корабель.

Як можна очікувати, з часом його міцність висушують. І він вирішив зробити його додому з дощок, які він прокинув на суші після суднової машини. Але один день він виявив, що його голод був на вогні: дим виріс на небо. Всі його приналежності спалювалися разом з укриттям. Колишній навігатор не залишався. Чоловік не може заспокоїти свою гніву і розпаду: «Дуже, що я все це для?» він не кричав з голосом.

А ось наступний ранок він був вокований звуком корабля. До острова, щоб врятувати його довгоочікуваний корабель. "Як ви знаєте, що я тут?" людина попросила моряків. "Ми побачили сигнал диму," відповіли.

Що я маю? Все, що ви робите в житті найкраще. Просто спробуйте об'єднатися до мене! Навіть якщо ви трохи нудно, вам доведеться сказати, що щастить до сумності. Це 12 веселих карток, які дадуть вам чудовий настрій протягом всього дня.

2472834

р.

Габаритний зображення

р.

Як ви знаєте, наші думки є матеріалом. Спробуйте принаймні один день, тиждень, місяць, щоб зупинитися на позитивному хвилі і сміятися на обличчі життя. Перед тим як дізнатися його, це стане звичкою. Не тримайте. Поділіться позитивним настроєм з друзями та колегами.

за допомогою igenno ru