726
17 великих листівок, які довести, що ви не можете зрозуміти ніжний жіночий характер без пляшки.
Жіноча душа – щільний ліс. Необхідно бути обережним, щоб, неправдива її вишукана жіноча природа, не турбуючись на непристойні джунглі, з яких не так легко вийти. Вони кажуть, що логіка жінок не має нічого спільного з логікою. Це просто потік свідомості. Я повинен визнати, іноді мозок вибухає гірше, ніж книги James Joyce. Але хто ми люди без нашої коханої жінки? Поцілунок, життя без жінок буде нудним і монотонним.
Це 17 дивовижних листівок, які довели, що це щось, і ви напевно не пропустили жінок!
р.
Хтось каже мені, що кожен представник красивої половини людства визнав себе тут, а чоловіки – своїх закоханих. По суті, жінки такі жінки! Чоловіки і жінки різні, але тільки любов може створити щось дійсно красиво з цього союзу. Поділіться цими смішними листівками про наших жінок з вашими пташенями. Вони оцінять, що гумор!
за допомогою igenno ru
Це 17 дивовижних листівок, які довели, що це щось, і ви напевно не пропустили жінок!
р.
Хтось каже мені, що кожен представник красивої половини людства визнав себе тут, а чоловіки – своїх закоханих. По суті, жінки такі жінки! Чоловіки і жінки різні, але тільки любов може створити щось дійсно красиво з цього союзу. Поділіться цими смішними листівками про наших жінок з вашими пташенями. Вони оцінять, що гумор!
за допомогою igenno ru
Вчені відкрили копію нашої планети! 1 400 світлових років, є близнюком Землі.
Коли дружина почула від свого чоловіка, що не буде нічого без нього, вона дав йому гідну відповідь.